Körömlakkok, lemosók

s-he stylezone Gyorsan Száradó Körömlakk

3.3
Hozzáadva 2016.09.10.by

UnVraiAnge

Gyorsan száradó, tartós körömlakk.

2019.05.09. 11:20

Egy fehér színű van nekem belőle. Szép és tartós, emellett régóta megvan, és mégsem száradt be. :)

2018.02.26. 15:37

Sok árnyalatba volt meg, szerettem őket, bár nem voltak aaaannyira tartósak.

2017.09.18. 11:27

Kifutó termékként nagyon olcsón csaptam le egy seszínűre. Több bajom is van vele: nem fed, nehezen szárad, gyorsan kopik. Hála a jó égnek már nem lehet kapni. Akkor ütött meg volna a guta, ha teljes áron vettem volna meg. Azóta már megreptettem persze a kuka felé a drágát.

Utoljára szerkesztve: 2017.05.04. 13:24 - 2017.05.04. 13:22

Valami fehéres árnyalatot dobtam a kosaramba ebből a csodából,bár jobban jártam volna ha messzebbre hajítom...Gyorsan sem szárad,szépen csíkoz, tizenhat réteget felkenve talán még fedne is...Még kipróbálom a fehér zománcos bilin, a hiányzó fehér részeket hátha lefedi,aztán jövök az update-tel....

2017.02.13. 18:22

Akciósan vettem én is belőle egyet. Vegyesek az érzelmeim, mert sajnos nem tudtam az ecsettel jól bánni, túl hosszú, a lakk meg eléggé folyós állagú. 2 rétegben kentem fel és csak az ötödik napon kezdett el lepattogni, addig semmi. Még hajat is mostam egyszer vele (mosogatni gumikesztyűben szoktam). Így viszont tartósságra azt kell mondjam fedőlakk nélkül is nagyon jól teljesít. Úgy látom kivonják a forgalomból, viszont tuti kipróbálom az újabb lakkjait is, ez bevált.

2017.02.01. 17:03

65 and above korcsoport

Tegnap vettem dm-ben több színt, leárazva, 250 Ft-ért. Hááát, annyit nagyon, de nagyon megért! Aki szereti ezt, érdemes benézni most a dm maradékos polcaira.