s-he stylezone Pure Matt Lipgloss
Ár: | Az ár hiányzik. Feltöltöm | Kategória: | Sminkek szájra | |||
Kiszerelés: | 7 ml | Bőrtípus: | Minden | |||
Lelőhely: | DM | Bőrprobléma: | -- |
A krémet feltöltötte: lovecreams, Módosítva: 2017. szeptember 26.
Ár: | Az ár hiányzik. Feltöltöm | |
Lelőhely: | DM | |
Kategória: | Sminkek szájra | |
Matt hatás, bársonyos szájfényszerű textúra.
4 árnyalatban kapható
Egy rózsaszín árnyalatot vettem, felkenve olyan mint egy elrontott homlokzati festék. Ocsmány a szín, rossz a nagyon száraz állag, és evés-ivás-beszélés nélkül kb 4 percet marad az ember száján, aztán nem tudom, hová lesz.
Mondjuk sejthettem volna.... Mi a jó ég az, hogy matt szájfény???

Mondjuk sejthettem volna.... Mi a jó ég az, hogy matt szájfény???

A barnás árnyalat (9070, 139/220 számú) nagyon bevált. A titok nyitja, hogy elég épp csak 2-3 pöttyintésnyit használni belőle, ujjal eloszlatva. Így nagyon szép, bársonyos hatása van, és a színe is csodás (tompa rózsás tónusú, nem olyan vad csokibarna, mint ránézésre a tubusban).
Vigyázat, az applikátorral telibe kenve nem szárad le, csak csúszkál, és úgy összességében elég szörnyű. Szóval itt abszolút érvényes az, hogy a kevesebb több. Mielőtt tűzre vetnéd, tényleg próbáld ki vékony rétegben ujjal felvinni, megéri :)
Ahogy a matt dolgok általában, ez is szárít valamennyire, a klasszikus folyékony rúzsokhoz képest mégis sokkal kevésbé "poros" érzetű. Ezért cserébe nem bánom a gyengébb tartósságot. Ajakbalzsam fölé kenve is jó.
Az enyémnek tipikus folyékony rúzsos kemikália szaga van, karamell sehol.
Vannak rúzsaim, amit ennél jobban szeretek, de ezt is gyakran használom, az ára is barátságos, lehet, hogy újravenném, ha egyszer elfogy.

Az enyémnek tipikus folyékony rúzsos kemikália szaga van, karamell sehol.

Megdöbbentően hamar besűrűsödött. A karamell-illatot én is észrevettem és nem bánom, de mattság helyett száraz lett a számon, és szinte pergamenszerűen lepergett. Ha használjátok, balzsam kötelező alá. Még kísérletezem vele.

Ha bárki is megvenné. . GIRL! Előre szólok, hogy ne tedd.! Ez minden csak nem matt. Én egyből kettőt is vettem, miért is ne :DDD
Az applikátora másabb, de szerintem teljesen rendben van. Elején jó krémes volt, aztán apróbb csomók jelentek meg benne és valamiért karamell szaga van az összesnek. Ezt még meg is bocsájtanám..most jön a DE. De ez egyszerűen szörnyű. Tegyük fel sikerült egyenletesen felkenned. Sose várj arra, hogy matt legyen, mert nem lesz,de meg se szárad. Vannak azok a rúzsok, mint pl a Trend it uposok, ami tudod, hogy nem fog úgy ott maradni a szádon, mint egy Rimmeles Stay matte, de nem bánod, mert maximum evés után igazítasz rajta és egyébként tökéletes. Ez konkrétan 2 perc után az államon folyt evés nélkül. Ha csak felkenném és nem beszélnék, innék, ennék, öltözködnék akkor lenne alkalmas a 2 csillagra, egyébként jár rá az egy csillag. Többször is adtam ennek esélyt,mindkettő árnyalatban de hiába..
Kuka.

Kuka.