Schwarzkopf Professional Blondme Premium Lift 9+
Ár: | 9000 Ft | Kategória: | Hajfestékek | |||
Kiszerelés: | 450 g | Bőrtípus: | Minden | |||
Lelőhely: | drogériák, hipermarketek | Bőrprobléma: | -- |
A krémet feltöltötte: daenerys9, Módosítva: 2014. június 18.
Kiszerelés: | 450 g | |
Lelőhely: | drogériák, hipermarketek | |
Kategória: | Hajfestékek | |
A prémium Schwarzkopf Professional Blond Me Premium Lift 9+ púder akár 9 szinttel is képes világosítani, továbbfejlesztett semlegesítés és tökéletesített hajápolás a BLONDME Prémium ápoló developer segítségével - a luxus szőke hajszínért.
Helia-D Krémes Hidratáló Testápoló Száraz Bőrre (régi)
KePalmaKiváló testápoló,imádom. Hamar felszívódik és nem hagy zsíros érzést,mint egyes drágább termékek.Nagyon jó illata van.Tescóban vettem leárazva 850 Ft-ért,ennyiért sehol nem kapni jobbat.Az érzékeny bőröm miatt kicsit aggódtam,hogy irritálni fogja-e az olaj ami benne van....ééés nem! Mindenkinek ajánlom! :)
Mindig úgy voltam vele, hogy szőkítő-szőkítő, ninc sköztük különbség, úgyanúgy roncsolni fogja a hajam. Mekkorát tévedtem! Ég és föld a különbség eközött, meg mondjuk a Kallos szőkítője között.
4-szer(!!!!) szőkítettem vele az eleve szőkített hajamat, és konkrétan semmi, az utolsó után éreztem, hogy kicsit szárazabb a hajam. A saját oxijával használtam (2 és 6%-os) ami megint csak wow, semmi büdös oxiszag, kb olyan mint egy balzsam. Soha többet nem használok más szőkítőt.
és bár borsos az ára, de nagyon sokáig elég.

és bár borsos az ára, de nagyon sokáig elég.

Gyönyörű gyöngy szőke lett tőle a hajam, imádom. Puha, selymes , egyáltalán nem roncsolta, jó állapotban van, sűrű, de vékonyszálú, hajhosszabbítás is van benne.Az alap hajszínem sötétbarna, a festett tövem középszőke a többi pedig hamvas világosszőke.
Fodrásszal csináltatom , nagyon mosolygott mikor mondta, hogy milyen új csoda szőkítője van , most már énis mosolygok , mert egy lépésben lett tökéletes az eredmény és a póthajam sem bántotta.
Eddig szőküléskor egy picit mindig vöröses lett a saját hajam a friss részeken és kellett pár hamvasítós hajmosás, hogy kiüsse Vukkot a hajamból, most erre nem lesz szükség.

Hihetetlen! Középbarna festékkel festett hajamat ami a valóságban sötétbarnának, szinte feketének látszott első alkalommal leszívta kb. 7-es színmélységre, hozzátartozó 6%-os oxival. Régebben kallos cuccal próbálkoztam 9-essel de 3. körre tudott csak ennyire kivilágosodni ráadásul addigra már szét is égett. Nem egész 10 ezer forintért vettem a szőkítőport és az oxit együtt, nem a legolcsóbb de többet is kiadtam volna érte, arról nem is beszélve, hogy nagy adag.

2 évvel ezelőtt ismerkedtem meg a termékcsaláddal. 10 éve szőkítem a hajamat, de ez magasan a legjobb termék. 2%-os oxival használom és otthon festem a hajamat, mert nem kell a felvitelhez különösebb ismeret. Sokkal egészségesebb a hajam minden szempontból. Egy elég olcsó hajfestéket használtam ezelőtt, de nem bántam meg, hogy erre a kicsit drágább verzióra váltottam. Egyébként nagyon sokáig kitart egy doboz, szóval szerintem tutira megéri azoknak, akik tényleg szép és egészséges szőke hajat szeretnének.

Tökéletes termék, gyönyörűen szőkít, fantasztikus és az érzés is utána. 9% os oxival használom. Csak a LIVE rose gold terméke az egészet tönkretette mert a hajfestékben jelen lévő szőke sárgás árnyalatú, borzalmas ahogy befogta a szép szőke hajat és csak itt ott lett halvány rózsaszín. Majd feltöltöm azt a terméket, ott igaz olcsó húsnak híg a leve sajnos. Sajnálom, hogy nem képes hozni a minőséget a márka minden területen. A blodme -t nagyon szeretem de minden más termékét kerülöm.

Egyszerűen imádom. Nemrég szőkítettem le a barna-szőke ombrémat mert meguntam. Tényleg nem teszi tönkre az ember hajat, pedig 2x kellett használnom a tökéletes hatás érdekében 😊

Minden világosítást ezzel a termékkel csinálok 2%-os oxival is csodákat művel! A haj tapintása hihetetlenül jó marad mert már hozzáadás nélkül is tartalmaz hajkötés erősítő adalékokat!

Megrendeltem a termékcsaládot(developer, szőkítő por, ice toner), elégedett vagyok az eredménnyel, 6%-os kímélő developerrel is szép eredményt értem el+ kevés ice toner, nem szürke, de fehéres ezüstös lettek a tincsek.

Abszolút kiválónak tartom az egész termékcsaládot, bár professzionális használtra van elvileg, szerintem sokan használjuk otthon is. Ebben az esetben is könnyű és érthető a használati utasítás, én le tudtam magamnak szőkíteni vele a fekete hajam (2 szivatással). Szerintem korántsem roncsol annyira mind a legtöbb szőkítőpor, ennek ellenére elég hatásos.

Ha valaki extra világos szőke hajra vágyik, akkor annak ez a megoldás! :) Már évek óta a legvilágosabb festékeket vettem a boltokban, de sosem sikerült elérni az áhított fehéres szőkét...na de ezzel megoldódott a problémám. Most már csak tőfestésre használom plusz a kallos hamvasító folyadékát, és így már nincs szükségem más festékre sem. 450 gramm szóval megkockáztatom hogy egy évre is elegendő lesz. Ráadásul nem roncsol annyira mint a többi szőkítőpor.

Helia-D Krémes Hidratáló Testápoló Száraz Bőrre (régi)
Helia-D Classic Hidratáló Éjszakai Krém
Helia-D Regeneráló Hajhullás Elleni Esszencia