mariib
2020.04.20. 15:52
Nagyon jo szemoldokceruza, nagyon pici a hegye, ezert nagyon valosaghu "szorszalakat" lehet huzni vele. A fesuje kicsit fura, de nem hasznalhatatlan. A szinek is nagyon jok, termeszetesek.
2016.02.11. 15:43
ez valami csoda!sephoras lany ajanlasara vettem meg, kb 6 euro volt azt hiszem. van rajta egy muanyag mini fesu (?), ami eleg fura, azt meg nem hasznaltam de maga a ceruza nagyon-nagyon jo. nagyon kemenynek tunt eloszor, azt hittem alig fog fogni, de alig kell hozzaerinteni a szemoldokhoz es fog egybol. nagyon vekony es ezert teljesen precizen ki lehet tolteni vele azokat a teruleteket, amiket szeretnenk es nagyon termeszetes hatasa van, nem lehet igazabol egy szemoldokceruzahoz hasonlitani, mert sokkal szebb lesz a vegeredmeny. ha eltalaljuk az arnyalatatot teljesen eszrevehetetlen, hogy barmit hasznaltunk ra, szerintem tokeletes:)