Tedd láthatóvá a benned rejlő fényt! MAC Strobe újdonságok
skata
2019.01.31. 11:07
Egész télen ezt használtam és egyszer sem cserepesedett ki az ajkam, pedig sok matt rúzst használok. Nagyon tetszik, hogy nincsen benne felesleges összetevő, rendkívül pénztárca barát és ennek a mentolos változatnak kellemes (és a környezetemben tartózkodók szerint elég erős) illata van. Kicsit bizsergető, hűsítő érzés, így nyárra is valószínűleg ezt fogom használni. Szerintem teljesen megéri az árát.
Utoljára szerkesztve: 2017.03.03. 18:12 - 2016.01.13. 20:46
Nagyon kellemes felkenve, kellően mentolos. Nagy kedvenc, hidratáló hatása közepes, mindennapokra elég.
2015.02.08. 00:06
Nagyon tetszik az illata és direkt mentolosat rendeltem, gondoltam kipróbálom milyen. Nagyon jó hűsít, így inkább tavasszal, nyáron használom, jól hidratál. Nálam nagyon bevált.