Ezt a terméket már nem gyártják!

Star Nature EDT Csokoládé Illatú
Ár: | Az ár hiányzik. Feltöltöm | Kategória: | Parfümök | |||
Kiszerelés: | Hiányzik. Feltöltöm | Bőrtípus: | Minden | |||
Lelőhely: | Douglas, eurós boltok, online | Bőrprobléma: | -- |
A krémet feltöltötte: vador, Módosítva: 2019. augusztus 19.
Ár: | Az ár hiányzik. Feltöltöm | |
Kiszerelés: | Hiányzik. Feltöltöm | |
Lelőhely: | Douglas, eurós boltok, online | |
Kategória: | Parfümök | |
Valódi csokoládé illatú parfüm. Az átlagosnál 4-6% -al magasabb parfüm koncentráció.
Csak próbából fújtam magamra ezt az illatot... De ez olyan pocsék volt hogy keresztbe állt a szemem is. Nem tudom ki ízlésének született ez a termék de én ezt egy rettenetes nagy hibának könyveltem el. De olyan piszok tartós hogy a kabátomból alig tudtam kimosni a bűzét.

Egész kellemes kis illat. Tényleg hasonlít a csokiéhoz.
Egyik kedvenc Star Nature parfümöm. Elég olcsó is.
Csak nem tartós...emiatt -1*.

Egész kellemes kis illat. Tényleg hasonlít a csokiéhoz.
Egyik kedvenc Star Nature parfümöm. Elég olcsó is.
Csak nem tartós...emiatt -1*.

Nem tudom, hogy vehettem meg. Egy ideig használtam, ha már megvettem,de meg kellett állapítanom, hogy borzalmas az illata :S
Próbáltam wc illatosítónak a maradékot, de annak is rémes...

Próbáltam wc illatosítónak a maradékot, de annak is rémes...

Emez kérem szépen büdös mint a korság....sajnos ezt kell mondjam, szeretem ezt a márkát, sjanos nem tartós parfümök, de jók, de ez a csoki egy rettenet

Nem tudtam megállapítani, hogy milyen illata van, mert a csokihoz semmi köze! Sajnos ajándékba kaptam ezt a terméket fahéjas társával együtt, de nekem egyáltalán nem jött be egyik sem. Kiütéses lettem tőlük. Akinek érzékeny a bőre az szerintem ne használja.

Azt nem állítom, hogy valódi csoki illatú :) de nekem tetszik. Sokat gondolkodtam, hogy mire hasonlít az illata, és végül arra jutottam, hogy talán a mézes negróra (!). :D Elég tartós, amikor megvettem, az üzletben fújtam a kézfejemre, és itthon 2-3-szor kezet mostam és úgy is lehetett érezni. A hajamon másnap is simán érződik. Tartóssága 5 csillag, mint a vattacukrosé. Nem vonok le csillagot azért, mert nem igazán csoki illatú, mert nekem így is tetszik.

aquolinát a világon nem lehet már kapni. én ezt is kedvelem, bár szerintem égett süteményvég illatú, mint csoki:D de télen számomra szívmelengető hatású.

Ha csoki illat akkor Aguolina Chocolovers. Ez tényleg olcsócsoki. :D

Ha csoki illat akkor Aguolina Chocolovers. Ez tényleg olcsócsoki. :D

Nekem inkább olyan nem túl minőségi mikuláscsoki szintű illatnak tűnik, pedig jópofa lenne igazi finom csoki illatúnak lenni, bár tény, 5 kg plusz járna vele. :)