Húsvétolás Lush módra – vidám csibék, mókás nyuszik lepték el a Lush polcait
andrej
Barnulást elősegítő szolárium spray
Szép, intenzív és egyenletes színt ad, fokozza a természetes barnulást. Szoláriumozáshoz és napozáshoz egyaránt. A bőr természetes nedvességtartalmát nedvességpótló ápolóanyagok biztosítják. Az E-vitamin és a jojobaolaj megőrzik a bőr rugalmasságát és bársonyos érzetet keltenek.
2017.05.05. 18:06
Ez az első szolispray-m és nagyjából meg vagyok vele elégedve. Egy ideig spray nélkül szoliztam, de mivel alapból olyan fehér vagyok, mint egy vámpír elsápadva, lassan barnultam és a bőröm is nagyon kiszáradt tőle, ezért szereztem be Őt. Nem egy csodaszer, gyorsabban barnulok ugyan vele és valamelyest semlegesíti a szoliszagot, de azért nem olyan "húha" a különbség barnulásban vele vagy nélküle. Kb négy-hat percet tudok az összidőből lefaragni vele a kívánt szín eléréséhez. Viszont tényleg szépen hidratál, nem tapad-ragad, könnyű eloszlatni, bár mivel már erősen fogy, megdöntve nem jön belőle, így van, ahova úgy kenem, jogy a tenyerembe fújom és eloszlatom, mint egy testápolót. Ha elfogy kipróbálok mást, hátha inzenzívebb, de komoly probléma nincs vele, 3 csillagot adok neki.
Utoljára szerkesztve: 2017.03.20. 14:53 - 2017.03.20. 14:53
Nagyon szeretem ezt a sprayt, nem nagyon számottevő a hatása, de illata nagyon finom, és hidratálja a bőrt.
2017.03.03. 09:46
Sokáig használtam nyáron, nagyon szerettem, bár nem barnultam tőle jobban, de hidratálásnak jó.
2016.10.22. 15:49
Eloszor a gel fajtat probaltam ki, az azonnal szerelem volt, utana beszereztem ezt is.Szerintem a gel hatasosabb, de ez lassabban fogy. A gel allaga es illata jobban tetszik, itt mindig osszemaszatolom a flakont. Sokkal tovabb eleg mint a gel, bar lehet csak itt nem kenem fel olyan vastagon. Az allaga, illata tetszik, nekem mindig hatasos volt a sundance. Habar inkabb maradok a gelnel, azt sokkal jobban szeretem, hatasosabbnak erzem, az illata is jobb.
2016.08.05. 20:46
Nagyon szeretem ezt a terméket. Számomra kifejezetten plusz pont a spray-s kiszerelés, mert így szerintem könnyebb eltalálni a megfelelő mennyiséget, illetve az illata is finom. Az összetevőivel nem vagyok sajnos teljesen kibékülve, de azt hiszem ez pont azaz eset ahol muszáj kompromisszumot kötni.
2016.07.03. 15:52
Sajnos semmit nem vettem észre,lehet sokat vártam tőle.Az itteni vélemények hatására vettem le a polcról.Van hasonlítási alapom.Árban tényleg jó ,kipróbálni szerettem volna pont ezért de maradok a régi krémemnél.Csak mert dm kap 3*-ot.😊