Nagyon nagyon szeretem, még nyáron vettem (2014) a Müllerben, 1300-1400 ft körül lehetett. A Gliss Kurosnál sokkal sokkal jobb. Nem törik tőle a hajam, és nem is tűnik száraznak ha használom, de amikor multkor elfelejtettem használni egyből láttam, hogy bizony száraz, a sima hajápoló nem elég. Szerintem egy évre tuti elég, nincs különösebb szaga, jól kezet kell utána mosni. Én nem csak a végekre teszem, ez első tincseknek a feléig, hátul csak a végekre, nagyon szereti a hajam, és ha 10-15 cm-t is bekenek vele annak nem marad semm ragacsony vagy összeálló nyoma. Az az egy a bosszantó, hogy ha elfelejti a rohanásban az ember, egyből látszik a hiánya, tehát vagy nem ápol eléggé, vagy a hajam nem akar már több festéket, csak nem tud szólni. Maximálisan elégedett vagyok vele, de ha más lesz akciós másikat veszek, ha ez, akkor ezt.A maximális elégedettséget vissza kell vonnom. Nem az a gáz, ha kihagyom egyszer, hanem, az, hogy megszokta a hajam :( (pedig ilyen nem létezik, de nem tudom a rendes okot megmondani)Több, mint fél évig tökéletesen működött, viszont olyan 8 hónap után olyan, mintha csak szinten tartanaTovább kell sajna rontanom az értékelést, valami nagyon megváltozott, mert nem csinál semmit. Pedig eleinte tényleg olyan jó puha volt a hajam, szépen fénylett, most meg semmi. Csomóba most sem áll össze szerencsére, de így kb ennyi. Ha hajmosás elött valamilyen olajat a hajamra kenek akkor sokkal jobb lesz minden. Néha már azon gyanakszom, hogy amikor ez jól működött, nem is ez hanem a ricinusolaj működött jól, amit sajna mostanában elhanyagoltam, de majd mostantól avokádó olajjal fogom kenegetni a hajamat.