Syoss Salonplex Szérum Hajápoló Hajfestékadalék
Ár: | 1540 Ft | Kategória: | Hajápolók | |||
Kiszerelés: | 3,8 ml | Bőrtípus: | Minden | |||
Lelőhely: | drogériák, hipermarketek | Bőrprobléma: | -- |
A krémet és az összetevőket feltöltötte: kingaus, Módosítva: 2017. október 31.
Kiszerelés: | 3,8 ml | |
Lelőhely: | drogériák, hipermarketek | |
Kategória: | Hajápolók | |
Hajtöredezés elleni technológiával óvja a haj belsejében található mikro-kötéseket hajfestés közben. A festékkrémet és színelőhívót tartalmazó festékkeverékhez kell hozzáadni, majd szokásos módon alkalmazni a hajfestéket.
Water / Aqua
h
Phenoxyethanol
ta
Ethylhexylglycerin
Én sem fekete, sem szőke festésnél nem tapasztaltam változást.

Én sem fekete, sem szőke festésnél nem tapasztaltam változást.

Hajfestéskor mindig két doboz fogy, nagy luxusnak éreztem volna, hogyha mindkét adagnál eltolok egy ilyen ampullát. Tőfestéskor nem használtam, mindig a második adagnál raktam bele, amikor a hosszára kentem a cuccot.
Hát. Amit ígér végülis hozza, mert sokkal puhább és selymesebb a hajam és tényleg kevésbé roncsolódnak a hajvégek.
Viszont: amióta ezt használom (2 festés) sajnos elkezdett foltosan kopni a festék a hajamból. Alapjáraton mindig szépen egyenletesen kopik, de ez, hogy már festés után 1,5-2 héttel már kezd igénytelenül kinézni a hajszínem, na az már nagyon gáz.
Baromira sajnálom, mert hajminőség javításban tényleg szuper ez a valami, de én ezt így nem akarom.

SZUPER JÓ, csak ajánlani tudom! :) Már korábban a fodrászomtól is hallottam, hogy ha FibreFlex kötéserősítőt használna a festéshez, akkor szinte teljesen minimalizálni lehetne a hajkárosodást és ez most elérhető számomra otthon is! Én ezt a szérumot a Palette Permanent Natural Colors hajfestékhez kevertem hozzá, és érezhetően selymesebb és fényesebb lett a végeredmény. :)

Hidratálók: Hydrolyzed KeratinÖsszetevők megmagyarázva
A CosIng besorolás szerint felületaktív anyag és maszkoló (nem kívánt illat és íz semlegesítése) segédanyag.
Borostyánkősav. Bár nem sok információt és kutatást lehet találni az összetevő bőrre gyakorolt hatásáról, e szerint a forrás szerint jótékonyan hat a pattanásokra, a túlzott sejtszaporodással járó bőrbetegségekre (pl. psoriasis vagy hyperkeratosis), öregedésgátló hatással bír, továbbá antimikrobiális és antioxidáns tulajdonsággal is rendelkezik, vagyis a kozmetikumokban tartósító funkciót is elláthat.
Az arginin egyike a 21 fehérjealkotó aminosavnak, mely a szervezetben található fehérjék egyik alap építő köve. Az aminosavaknak a kozmetikumokban vízmegkötő, sebgyógyító és antioxidáns tulajdonsága van. Az arginin a kozmetikumokban elsősorban antioxidáns funkcióval bír valamint segít helyreállítani a látható bőrkárosodást.
Elektromos töltődést megakadályozó, felületi hártya képző, hidratáló és hajkondícionáló anyag. A hidrolizált keratint hidrolizált gyapjúnak is hívják, mert leggyakrabban gyapjús állatok szőréből állítják elő. Az állat szőréből kivonják a keratint, majd azt túlságosan nagy molekula mérete miatt kisebb egységekre bontják (hidrolízis). A hidrolizált keratint elsősorban hajápoló termékekben használják a hajat erősítő és hidratáló tulajdonsága miatt. További részletek itt.
Tartósítószer. Az egyik leggyakrabban használt, kevéssé irritáló. Világszerte engedélyezett a használata legfeljebb 1%-os koncentrációban. Bár a kozmetikumokban használt verzió csaknem mindig mesterségesen előállított, a Phenoxyethanol a természetben is megtalálható, például a zöld teában. (forrás)
Bőrjavító anyag, mely egyben a krémben lévő tartósítószerek hatását is növeli. Gyakran használt parabének helyett tartósítószerként phenoxyethanollal kombinálva.