Tarte Airbuki Bamboo Powder Foundation Brush
Ár: | Az ár hiányzik. Feltöltöm | Kategória: | Ecsetek | |||
Kiszerelés: | Hiányzik. Feltöltöm | Bőrtípus: | Minden | |||
Lelőhely: | külföld (Sephora), online | Bőrprobléma: | -- |
A krémet feltöltötte: miomio, Módosítva: 2014. január 9.
Ár: | Az ár hiányzik. Feltöltöm | |
Kiszerelés: | Hiányzik. Feltöltöm | |
Lelőhely: | külföld (Sephora), online | |
Kategória: | Ecsetek | |
Puha, sokoldalú ecset, amellyel tökéletesen felapplikálható a Tarte Amazonian Clay Full Coverage por állagú alapozó.
VÁSÁROLD MEG
Állapot: használt, hibátlan
A termékleírást azzal egészíteném ki, hogy nem csak por alapozóhoz tökéletes, hanem a folyékony állagúakhoz is.
Annyira, hogy letaszította a trónról a Zoeva 104-es Buffer-ét nálam.
Egy ecset-függő YT beauty blogger hozta ki Nr. 1 alapozóecsetnek, pedig a lány többek között a számomra elérhetetlen Hakuhodo ecsetekről ír értékeléseket rendszeresen, szóval profi.
Kíváncsian vártam, mi lapul a csomagban.
Már első ránézésre elolvadtunk a gyerekkel, hogy mennyire cuki - meg is ijedtem, hogy fog kézreállni egy ilyen apró izé, de használat közben eloszlott minden aggályom - tökéletesen kézbe simul, nagyon könnyű vele dolgozni.
Az alapozót maradék nélkül felveszi, és szinte maradék nélkül le is adja. Ami kellemes meglepetés volt, mert nagyon tömött ecsetről van szó, és persze örülök, hogy nem az ecsetben marad a drága anyag és majd küzdhetek a kimosásánál. Mert a Zoevával pont ez a gondom, 5x átszappanozás után is a közepén látom az alapozónyomokat :-(
Szóval ez az ecset 5csillag a köbön :-)

Annyira, hogy letaszította a trónról a Zoeva 104-es Buffer-ét nálam.
Kíváncsian vártam, mi lapul a csomagban.
Szóval ez az ecset 5csillag a köbön :-)