annapanni
Könnyű fehér színű hidratáló mely felvitel után változtatja meg a színét és alakul át enyhe fedésű alapozóvá. Nem tömíti el a pórusokat. Ecsettel v kézzel is könnyen felvihető, jól idomul a bőr saját színéhez.
3 árnyalatban kapható.
Kiszerelés: 25 ml
2018.11.27. 05:45
Az üzletben ajánlották, segítettek kiválasztani a megfelelő árnyalatot is. Nekem abszolút fedést ad, néha azt veszem észre, jobbat is mint egy hagyományos alapozó. Sőt azokhoz képest könnyed érzetű, olyan, mintha nem is lenne a bőrömön. Az illatát is szeretem,
2018.10.18. 12:06
Nem lenne rossz, csak nagyon zsíros, átfénylik elég gyorsan. Nekem egyébként épp elég is lenne a fedése, ami amúgy tényleg nem sok, de azért van, meg mivel a bőrömön nincsenek nagyon takarnivalók, arra jó, hogy egységesít és ad egy kis színt, természetes hatást kelt. És akkor itt is vagyunk a második nagy gondnál, hogy nagyon narancsos-rózsaszínes, nem is tudom milyen a színe, mikor oxidálódik. A 02-es árnyalatot kaptam ajándékba, sárgás altónusú bőröm van, és ettől fura árnyalatot kap. A zsírosságát jobban eltudom viselni, transparens púderrel tud működni, de a szín miatt én nem veszem újra, de elhasználom , ami van. A közepesnél picit jobb végülis.
2018.02.06. 13:13
a legvilágosabb árnyalata van meg. Elsőre nagyon izgi hogy fehér de semmi fedése. Nem ad egységes bőrképet, lévén miután eltűnt a fehérség,én sem mondom meg hogy ott van. Ezek után apró hegek vagy pirosságok elfedését nem is vártam. Viszont jó hír hogy ez a semmi nem ül bele sehova.
2018.02.01. 15:11
Furcsa, hogy milyen folyékony, ha állítva tárolom, akkor átfolyik a kupakba és onnan kell kivakarni, ha nem akarom kárba veszni. Nekem túl narancssárgás az árnyalata, de ezt a két dolgot leszámítva kedvelem, szépen fed és nem irritál. Ár-érték arányban nem mondanám, hogy szuper, de amíg nem találom meg a számomra tökéletes bb-t, újra meg újra visszatérek hozzá.
2018.01.12. 19:07
Volt vele néhány próbálkozásom, de nem vált be. Nagyon zsíros, nagyon nehéz! Ár érték arányt tekintve elég rossz. 25 ml/5400-ért. 40/50 ml high end BB-t lehet venni 2 db TBS áron :-D és valljuk be, ez minden csak nem high end! A primer ugyanez...
2017.12.26. 10:37
Jól fed. De nekem nagyon fénylő és zsíros pett tőle a bőröm, nagyon eltömődöttnek és nehéznek éreztem.