The Body Shop Fresh Nude Foundation Brush
Ár: | 6490 Ft | Kategória: | Ecsetek | |||
Kiszerelés: | Hiányzik. Feltöltöm | Bőrtípus: | Minden | |||
Lelőhely: | The Body Shop márkaboltok | Bőrprobléma: | -- |
A krémet feltöltötte: lzsoficim, Módosítva: 2016. május 23.
Kiszerelés: | Hiányzik. Feltöltöm | |
Lelőhely: | The Body Shop márkaboltok | |
Kategória: | Ecsetek | |
Puha, szintetikus alapozóecset a folyékony alapozók könnyű felviteléhez. Tökéletesen elfedi a legapróbb bőrhibákat is. A The Body Shop sminkecsetek nem állatszőrből, hanem magas minőségű, tartós, szintetikus szálakból készülnek. Így nem allergizálnak, könnyebben tisztíthatóak, higiénikusak, nem atkásodnak és 100%-ig erőszakmentesek.
Imádom ezt az ecsetet, de nem alapozóhoz használom, hanem pirosításra Karin Dragos ajánlására. Minden igaz, amit mondott róla, a kétféle hosszúságú sörtéknek köszönhetöen nem lehet túlzásba vinni a pirosítót vele és bohóccá maszkírozni magunkat. Nálam abszolút must-have!

Ez az első alapozó ecsetem amit életemben használtam szóval összehasonlítási alapom nincs, de elégedett vagyok vele. :)
Szépen feltudom vele vinni az alapozót, extra puha és nekem eddig nem hullott ki egy szála sem.

Eléggé csíkoz és nekem nehéz vele dolgozni, jobban szeretem a rövid, tömött fejű alapozóecseteket. Sajnos már kihullott néhány szál, ezért 2 csillagot vonok le