Lemosók, Tonikok

The Body Shop Kamillás Sminklemosó Vízálló Sminkek Eltávolításához

4.4
Hozzáadva 2017.11.24.by

annapanni

Ez a hatékony sminklemosó eltávolítja a legmakacsabb vízálló sminket is, miközben Közösségi Kereskedelemből származó kamillaolaj- és kamillavíz-tartalmának köszönhetően gyengéd a bőrödhöz.

Illatanyag-, színezék- és alkoholmentes.

2019.05.15. 13:14

Egyszer külföldön vettem belőle egy utazóméretűt, annyira nem bánom, mert az se fogyott el. Nem igazán vált be nálam. Nem irritál, de nem éreztem úgy, hogy rendesen eltávolítaná a sminkem, és zsíros érzetű maradt a bőröm.

2019.01.21. 09:44

Szeretem. Leszedi a vízállló szempillaspirált és a matt rúzsokat is. Nem csípi a szemem és ez nekem nagyon fontos. Az ára kicsit húzós, de van nekem 5000 forintos lemosóm is, ami sokkal rosszabbul teljesít, így azt mondom megéri a TBS az árát.

2018.12.29. 22:46

Nekem ez a termék nagyon nem jött be. Pedig szinte csak TBS termékeket használok, így nagy csalódás volt. A szempilláimról nagyon nehezen, csak dörzsöléssel tudtam lemosni a festéket. Így a végén -őszinte leszek- sminklemosás előtt a szemeimet átmostam sima vízzel is. Így miután az üveg kifogyott nálam nem volt kérdés, hogy újraveszem vagy sem. Most egy másik fajta lemosóval próbálkozom. Szintén TBS.

Utoljára szerkesztve: 2018.11.12. 20:56 - 2018.09.02. 17:49

Regóta kutatom a legjobb szem sminklemosót, amit valóban nem kell dörzsölni, és reggelre sem hagy pillafesték nyomot. Most úgy érzem rátaláltam. Az itt olvasott vélemények alapján vettem meg, még csak pár napja hasznéom, de eddig csak pozitívumot tapasztaltam. Valóban könnyen, dörzsölés nélkül el lehet vele távolítani a szempillaspirál és tus nyomát, a vízállót is (kipróbáltam). Azt, hogy egy üveg napi használattal mennyi ideig elég még nem tudom megítélni, így az ár értékről csak később tudok beszámolni. Update: Nálam 1,5 hónapig tartott ki, napi használat mellett. Sajnos amióta elfogyott nem kapható, hiánycikk.

2018.09.02. 15:59

Ha van valakinek eladó, szóljon, mert nagyon sokallom még mindig, viszont szerettem, ezzel lemosni a sminket, úgy, hogy nem kell csontomig ledörzsölni, hogy lejöjjön. Picit szerintem viszont szárít a kamilla miatt, de nem vészes. Viszont CF-ek közül az egyik legjobb, amit használtam :)

2018.05.28. 21:24

Ugyan az árával nem voltam eleinte kibékülve, mégis megvettem másodszor is, mert megbízható, nem fogy belőle olyan sok, és dörzsölés nélkül, könnyen hozza le a sminket.