Újdonság: Vichy Liftactiv Collagen Specialist 16 Arcápoló Szérum
varvara
Magas koncentrátumú száraz testolaj, ami következő generációs retinoid komplexumot (1%), C- és E-vitamint, bőrjavító amazoni olajokat, mélytengeri vörös algát tartalmaz, hogy felvegye a küzdelmet a sebhelyekkel, striákkal, narancsbőrrel, száraz bőrrel, felületi egyenetlenségekkel és elszíneződéssel.
2021.02.08. 06:09
Szépen lassan elfogyott, de nem lett kedvenc. Barátkozom az olajokkal, de nem sikerül megszeretni, csak testápolóba keverve tudom elviselni. Az illata erős, de okés, bár a márkához képest sok benne az illatanyag. Sok változást nem láttam sem korábbi hegen, sem a csíkjaimon, így inkább krémesebb állagú retinollal próbálkozom tovább.
2019.11.14. 19:13
Használtam kitartóan és rendszeresen, de nem láttam számottevő javulást a bőrömön, és az állagát sem tudtam megszeretni. Kap három csillagot, mert végül is elkenegettem, egynek jó volt, de nem ezt vártam tőle, és többet nem próbálkozom vele.
2018.05.14. 20:49
Az egész arcom tele van fájó pattanásokkal, akné utáni hegekkel. Kb. 1 hete kezdtem használni ezt az olajat , esténként mindig bekenem vele az arcomat és lefényképezem 2-3 naponta hogy lássam mennyit változott. Én nem vettem magamon észre semmi drasztikus változást eleinte de, amikor a képeket megláttam leesett az állam hihetetlen mennyit javult a bőröm, mennyit halványodtak a hegeim. Számomra ez most egy csoda.