Sminkelés és fényvédelem? Így hangold össze az UV-védelmet az alapozóddal!
karaibrahimgil
A The History of Whoo öregedésgátló eszenciája gondoskodik minden bőrproblémáról, és segít a bőrt a saját erejéből gyönyörűvé alakítani. Az önregeneráló hatást támogató chojaha bidan mellett három titkos királyi udvari összetevőt tartalmaz (Gongjin bidan, Gyeong ok bidan, Cheongsim bidan). Ezeknek köszönhetően - több mint 2 hét folyamatos használat mellett - csökkennek a ráncok, javul a bőr hidratáltsága és rugalmassága, valamint szebb lesz a tónusa.
Utoljára szerkesztve: 2023.03.28. 09:45 - 2023.03.28. 09:44
Kiváló termék! Bár esszencia néven fut, de szerintem inkább szérum. Az állaga is közelebb áll egy széruméhoz, mint sem egy vízszerű esszenciához. Valóban szépíti a bőrt, kiválóan ápol, de mégsem hagy kellemetlen, ragacsos érzetet maga után. Nagyon kellemes, illata van, hamar elillan. Jól beilleszthető reggeli és esti rutinba is.
2022.04.24. 15:06
Körülbelül 3 hónapja használom és rajongok érte! Egyszerűen szebb és kisimultabb a bőröm, mióta használom! Finom illatú, élmény felkenni! Termékmintákat vettem, ha elfogynak, szerintem kipróbálok más esszenciákat is a márkától.
2019.11.17. 16:45
A kedvenc márkámtól a kedvenc esszenciám. Két éve használom, rengeteget javított a bőrömön. Hidratál, feszesít, egyszerűen szépít.