Bőrproblémák: bőrproblémák and egyenetlen bőrfelszín
Sminkek arcra
Primerek
Lelőhely: Douglas, tinamu, online

The Ordinary High-Spreadability Fluid Primer

4.3
Hozzáadva 2020.07.27.

Újgenerációs primer könnyed, szérumhoz hasonló formulával, mely elősegíti az alapozó kenhetőségét és a színpigmentek egyenletes eloszlását az arcon; egyben könnyű, nem zsíros felszíni hidratálóként működik a természetes "dewy" hatásért.

2024.01.09. 15:35

Nagyon kellemes szérum-textúra, könnyen eloszlik a bőrön, nem ragacsos, nem szárít, nem fülled be tőle a bőr. A smink gyönyörű, tartós lesz, nem ül meg a ráncokban, még a szemhéjon sem gyűlik össze. Száraz, érzékeny bőröm is nagyon szereti, kellemes dewy finishe van rajta a sminknek. Mivel a TO mindig az összetevők minőségére koncentrál, ez is egy minden bőrtípusnak megfelelő primer, parfümmentes, így nem kifejezetten kellemes az illata, erre érdemes készülni, de a termék minősége bőségesen kárpótol ezért.

2023.12.29. 12:15

Nagyon akartam szeretni, de nem adott sokat az életemhez. Az állaga tényleg jó, könnyen eloszlatható, vastag smink alatt sem lesz csúnya. Talán a nap végi foltosodást enyhítette, de ahhoz meg pénzkidobás..

2023.12.15. 10:27

65 and above korcsoport

A nevének megfelelően szépen eloszlatható, tulajdonképpen egy nagyon híg emulzió, folyadék, amellyel első használatkor telelocsoltam a pipereasztalt. És itt vége is az előnyöknek, mert olyan, mintha semmi nem lenne az arcomon. Tényleg semmi, primer sem. Nem kukacosodik, de nincs is hatása: nem szelidíti a pórusokat, nem lesz tőle szép sima felület, amelyre jól lehet sminkelni. Ilyen primerem még sosem volt, egyszerűen nincs is.Max. alibiből kenném fel, de felesleges körökre nincs időm

2023.08.09. 08:26

Többszörösen újravásároltam, sosem okozott bajt a problémás bőrömön, egész pici mennyiség kell belőle, nem zsírosodik tőle a bőröm csak ajánlani tudom!

2023.02.08. 08:55

Mivel szilikonos alapozót használok (HD Liquid Coverage), így a primer tökéletesen működik. Nem csúszkál, tartós. Az illata nem egy főnyeremény és a pipettája sem könnyen használhat. Személy szerint a tenyerembe csepegtetem és úgy dolgozom el az arcon, egyéb esetben mindenhova cseppen....Egy pumpás kiszerelésnek jobban örülnék :) Rengeteg primerrel próbálkoztam már, ez volt az első amelytől nem vörösödött ki a bőröm, nem hagyott ragacsos érzetet és szépen rá lehetett dolgozni az alapozót. Száraz bőröm van, de egyáltalán nem emeli ki a száraz részeket. Szerintem a titka az, hogy csak szilikonos alapozóval működik a termék. Ennek tudatában érdemes megvásárolni.

2022.08.20. 17:40

Botrányosan rossz!! A jól bevált alapozóval és aláhidratálva is úgy néztem ki mintha színezett túró lenne az arcomon. Vastag szilikonbevonatot képez, amelyre ha rásminkelsz, csúszkál, beleül az alapozó a pórusokba, ráncocskákba, a száraz részeket kiemeli, egyszóval katasztrófa. Lemostam a sminkemet mérgemben, de az meg a legjobb lemosómmal is alig akart lejönni. Mindennek tetejébe egy apró csepp ráment a telefonomra, aláment az üvegfóliának és felszedte, szóval nemcsak pénzkidobás volt, de még ez is. El sem tudom képzelni, milyen lenne nappali smink alá, fényvédővel megspékelve. :/:(

Piactér

Több mutatása