Bőrtípusok: bőrtípusok and normál

The Quint Essence Green Essence Hajnövesztő Organikus Sampon

2.7
Hozzáadva 2016.09.27.by

Maropeng

Erősit, táplál hatékonyan csökkenti a hajhullást és gyorsítja a hajnövekedést. Hajnövesztő hatású organikus zöldborsó csíra kivonatot és más tápláló összetevőket tartalmaz, amelyek veszélytelenül segítik a hajnövekedést. Stimulálja és tápanyaggal látja el a hajhagymákat ezáltal a haj újászületik, gyorsabban nő és a hajhullás megáll.

Hatóanyaga 2014-ben díjnyertes lett az organikus hatóanyagok egyik világversenyén az Advanced Ingredient Award 2014-en.

Hipoallergén illatanyaggal készült. SLS (Lauryl Sulfát), paraben mentes és nem tesztelik állatokon.

Utoljára szerkesztve: 2024.10.21. 09:22 - 2024.10.15. 09:20

Évek óta csak ezt a termékcsaládot használom. Balzsamot és legfőképp a Szérumot. Elmondhatom hogy fél év után szinte teljesen átalakult a hajszerkezetem, nem lapul a fejemre a hajam, megállt a hajhullásom, és konkrétan megduplázódott a hajmennyiségem. Rengeteg új hajszálam nőtt ezért sokkal dúsabb a hajam. Gyakorlatilag megszűntek az évtizedek óta tartó hajproblémáim

2020.08.31. 06:40

Kritikán aluli, mindenkit óvva intek tőle!! Rettenetesen szárít, alig lehet kifésülni a hajat utána még kifésülő balzsammal se!! Büdös is, ami elég sokáig benne marad a hajban. Persze se a hajhullást nem állítja meg, se a növekedést nem gyorsítja, sőt, mivel lehetetlen kifésülni, így persze egy maroknyi hajat ki is tép az ember, ami amúgy nem akarna kihullani magától.... Az ügyfélszolgálat arrogáns, lekezelő, úgy beszélnek a jogos reklamálóval, mint egy darab sz*ral. Az ilyen cégeket büntetni kellene.

Utoljára szerkesztve: 2021.01.09. 18:37 - 2020.07.25. 16:31

2020.07.25.Kölcsön kaptam, semmilyen pozitív hatást nem vettem észre tőle.Hajmosás után borzalmas tapintása lett a hajamnak, még vizesen is... a hajamat már száraznak éreztem. Emiatt, én sosem használtam a la nature, mindig megmostam utána a hajam a kedvenc Syoss Renew 7 samponommal, és balzsamommal, amik viszont csodálatosak!

2020.03.10. 17:42

A balzsammal, növesztő szérummal együtt vettem, szárít, nem nőtt gyorsabban a hajam...Csak azért kap 2 csillagot, mert legalább nem hullott jobban a hajam, mint előtte😏

Utoljára szerkesztve: 2020.02.27. 05:51 - 2020.02.26. 17:35

Nagyon vártam ezt a termékcsaládot, de sajnos csalódnom kellett. A hajam nagyon száraz, kezelhetetlen , rossz tapintású lett tőle. Már a samponnál éreztem, hogy nagyon száraz, aztán a balzsamot alig lehetett szétoszlatni, mert tapadt, a hajam olyan kócos, száraz lett, hogy alig tudtam kifésülni. Végül még ráfújtam nedvesen a maxx szérumot, hátha jobb lesz, de semmivel nem lett simább. Egy csomó hajam kihullott, mire kifésültem. Újra meg kellett mosnom, más eddig használt termékekkel és fújnom kellett rá mindenfélét, hogy újra normális tapintatú legyen. Sajnálom, hogy nem jók számomra a termékek. Óriásit csalódtam. Tovább semmiképpen nem szeretném használni, mert nem tesz jót a hajamnak. További negatív, hogy nem veszi vissza a cég, ha bontott és nem fizetik vissza az árát. Így több mint 11 ezer ft-ot a kukába dobtam. NEM AJÁNLOM!!!! Jeleztem a problémát a cég felé, de nagyon lekezelő, undok stílusban utasítottak el. Semmilyen megoldásra nem voltak hajlandóak. Nem korrekt cég.

Utoljára szerkesztve: 2024.10.21. 09:22 - 2019.05.21. 08:08

Nekem bevált, balzsam nélkül is puha és fényes lett a hajam tőle, szerintem gyorsabban is nőtt de ezt nem igazán tudom megmondnai. Fura hogy ilyen vegyesek a vélemények. Többet csak azért nem fogok venni, mert átálltam tisztább összetevőjű, csomagolásmentes szilárd samponra.