beautygeek
Szabályozza a repkedő vagy égnek álló hajszálakat, selymessé varázsolja a tincseket. Semlegesíti a kellemetlen szagokat, mint pl., a dohányfüst.
2024.09.06. 22:20
Már vagy 5 éve az egyik kedvenc hajápolóm, amit sose cserélek le. Szőkített igénybevett hajamra használok Tigi lila sampont, tisztító vagy hidratáló sampont a kondícionálójával, néha hajpakolást. Nedves hajra viszek fel blow-dry krémet vagy más hővédőt, majd hajszárítás után ezzel fejezem be. Mindig kellemes illatot és fényt kölcsönöz a hajamnak, mintha a fodrásztól jöttem volna. Kb egy mogyorónyi bőven elég hosszú hajra és egy flakon nekem kitart legalább egy évig, pedig minden hajmosás alkalmával használom. Nem kell sokat várni ettől a krémtől, mert nem tesz csodákat. Egy jó hajápoló rutin utolsó elemének tökéletes, hogy a szárítás után a hajszálak ne szöszösödjenek, le legyenek zárva és egy szép fény kerüljön a hajra.
2024.07.10. 17:45
Szerintem brutál jó! Külföldön imádják, este vízes hajra kenem, reggelre puha fényes , imádom!! Egyáltalán nem haszontalan! Külföldi Fodrászok kedvence, sőt nagynevű fodrászok is ezt használják!!! Nekem bevált! Száraz nedves hajon is alkalmazható,mintha fodrásztól jöttem volna. :) Illata is nagyonjóóó, igazából csak annyira érzik amig felkenjük. :)10/10
2023.03.25. 15:16
Az osszes altalam probalt Tigi termek kozul ez a leghaszontalanabb joszag. Nem mondom, rosszasagokat nem okoz, de mast se. Ez egy edes kis semmiseg. :)A hajam enyhen szokitett (balayage), hullamos, kisse szaraz, gubancolodasra hajlamos. Felviszem ezt a termeket, de semmit nem erzek abbol, hogy szabalyozna vagy selymesebbe tenne a tincseimet. Az egyetlen, amit erzek, hogy finom az illata (mint ugy altalaban az osszes Tigi termeknek) es kb. ennyi.Szerintem ezt megvenni penzkidobas.
2022.12.16. 10:45
Fodrászom használta a hajamra utoljára, mivel nagyon gubancolódott a szárításnál, vért izzadt, mire kifésülte. Adott egy esélyt ennek és valami elképesztő csoda történt, mert utána sokkal könnyebben ment a kifésülés plusz annyira simává, puhává és fényessé tette a hajam, hogy csak ámultam. Na mondom ez kell nekem otthonra is. Azóta el sem tudnám képzelni, hogy ne használjam. Azt hozzáteszem nekem baromi sok és erősszálú hajam van, szóval nekem egyáltalán nem nehezíti el, elég belőle 2 pumpányi, sokáig ki fog tartani. Hajvasalás előtt szoktam használni, én úgy látom, mintha azt is tartósabbá tenné. Az illatát én imádom, mert alapból kedvelem a tömény illatokat. Nálam abszolút 5 csillagos!
2020.07.21. 20:01
A márkáról először a volt fodrászomtól hallottam, akit már-már kétségbe esve kértem arra, hogy javasoljon valamit a folyton "szöszös" (értsd néhány hajszál az égnek áll és megkeserítik a napjaimat, ha ahhoz van kedvük) hajamra. Azonnal előkapta az After partyt, amiből ott helyben is nyomott a hajamra egy keveset. Sok egyéb más mellett természetesen. Nem tudom, hogy ő milyen After partyt használt, az is lehet, hogy a sok egyéb kence okozta, de a hajam a következő hajmosásig ragyogott. Gyönyörű volt, puha és fényes. A "szöszösség" pedig erre az időre megszűnt. Gondoltam mi sem egyszerűbb, beruházok én is erre a csodaszerre, ami így utólag visszatekintve teljesen értelmetlen volt. Felesleges pénzkidobásnak tartom a szert mert bár a hajmosást követő 1-2 napban valóban nyújt valamilyen minimális eredményt, a további napokban már egyáltalán nem érzem a hatását (pedig négy naponta mosok hajat, szóval egyáltalán nem bánnám, ha a maradék 2 napban is a hasznomra lenne). Az illata jó és a többi véleménnyel ellentétben én egészen sokáig érzem, de igazából ezen kívül nem igazán ad más pluszot a hajápolási rutinomhoz. Előfordulhat, hogy hajtípus függő és csak az én hajam (ami a göndör és a hullámos között van) reagált rá így. Ennek ellenére folytatom tovább a keresést, de ezt a terméket nem veszem újra.
2018.01.16. 11:53
Kellemes illata van, mely gyorsan elillan. Fényessé tette a hajvégeket, de ugyanakkor el is nehezítette a hajam. A wow hatás elmaradt. Egyszer jó volt kipróbálni, de nem veszem újra.