Skinimalizmus 2.0 – Amikor a kevesebb nemcsak több, hanem szebb is
malnaszorp95
Kiadás éve: 2016
A Tommy Hilfiger THE GIRL illata friss és tiszta. A zamatos körte aromája, az ibolyalevelek és a zöld fügelevél érződik először, majd a gyöngyvirág, és a jázminvirág selymes-bársonyos szívjegyei is megmutatkoznak.
2018.08.15. 06:04
Egyszer a reptéren fújtam egyet belőle, majd nem tudtam szabadulni az illattól egészen hazáig.. Sokáig kerestem, mire rátaláltam a Müllerben.. Nem is értem mi történhetett, de egyszerűen semmitmondónak, büdösnek éreztem, anyukám szintén. Azért nem pontozom le, lehet éppen akkor olyanom volt. Egyszer talán még teszek egy próbát. :)
2018.02.28. 22:45
A 2017-es évemet két illat kísérte végig: The Girl és a CK2. Mindkettőt imádtam. Míg a CK2 vagány, odamondós, karakán illat, The Girl megnyugtató, munkában vérprofi, szabadidőben a baráti társaság lelke. Nem tudom, ez így érthető-e, de sajnos nem tudom parfümnyelven leírni, mert lövésem sincs az összetevőkről és a fej-szív-satöbbi illatokról. The Girl nekem annyival tetszik jobban az alap Girl-nél, mint amennyivel május vége szebb november közepénél. :)
2018.02.22. 14:04
A sima klasszikus GIRL-t ismertem, viszont ezt totál ismeretlenül vettem meg ráadásul a 100 ml-t. Nagyon nem bántam meg, sőt egyik örök kedvencem lett, friss, üde, különleges és tartós. Sokkal magabiztosnak érzem magam tőle és sokan vissza jeleznek, kérdezik, hogy "Mi ez a fincsi illat rajtad?".
Ha volt már dolgod makacs pattanásokkal, bosszantó pigmentfoltokkal, vagy épp állandó kipirosodással, akkor jó eséllyel találkoztál már az azelainsav nevével, mint a top hatóanyagok egyikével, mely segít javítani a bőrállapotot.