Babooca
Minden bőrtípusra.
Kiszerelés: 100g
2025.04.06. 20:43
Finom az illata, de elég gyenge, mondjuk ez engem nem zavart. Egész sokáig elég volt. Nekem eléggé szárította a bőrömet, anyukámét pedig nagyon.
2022.05.19. 20:32
Kellemes illatú, a bőrömet sem szárítja. Sokáig kitart napi használat mellett is. Ár/érték arányban megfelelő. Az összetevői is szépek.
2019.10.24. 14:21
Elég kemény szappan, és nekem nem habzik eléggé, valamint az illata sem volt. Jobban szeretem a krémesebb szappanokat.
2019.01.28. 18:04
Váltogatni szoktam e között, és a teafás szappanjuk között ,nekem eddig bevált, nem szárítja a bőröm. :)
2016.01.30. 21:28
Az illatát imádom, de mint szappan nem tudom hova tenni, tulajdonképpen semmi különleges.
2014.02.04. 22:52
Nagyon kellemes illata, állaga van, megéri az árát, sokáig kitart. A bőrt nem szárítja, így mindennapi fürdéshez is használom.:) 5*