Tusfürdők

3.7
Hozzáadva 2017.08.21.by

Tvylvis

250 ml és 500 ml

"Északi bogyók" tusfürdő, mely a hialuronsav és diglicerin által nedvességgel, valamint vitaminokkal és antioxidánsokkal látja el a bőrt tisztálkodás közben. Mindemellett a fűzfakéreg-kivonat segít a bőr egyensúlyának regenerálásában.

2023.10.26. 08:12

Nagyon sokáig kerestem míg végül hozzá jutottam és hát sajnos nagy csalódás volt. Én semmilyen gyümis illatot nem véltem felfedezni, sőt, konkrétan büdösnek éreztem. Nem kizárt, hogy az én készülékemben van a hiba, végül kézmosónak elhasználtuk, meghagyom másnak kedvencnek. :-)

2021.02.25. 12:14

Imádom! Visszafogott gyümölcsös illat, kellemes habzás és ami a legfontosabb nem szárítja ki a bőröm. Már többször újravettem.

2017.09.04. 20:10

Nagyon szeretem a márkát, eddig még egy termékük sem okozott csalódást. Szerencsére ez sem. Jó állagú, jól habzó, kiadós tusfürdő (mondjuk ilyen árban legyen is az). Nem szárít, nem irritál. Az illata rettentően kellemes, unisex, fanyarul gyümölcsös. Persze senki ne várjon olyan illatfelhőt, mintha mesterséges illatanyagok lennének benne. Nagyon szívesen használtam, ajánlom bátran.