Bőrproblémák: bőrproblémák and túlérzékenység

2.5
Hozzáadva 2017.06.26.by

wishes

12 db és 20 db

Használatra kész hidegggyanta csíkok érzékeny bőrre, lábra és karra

Bőrnyugtató hatású mandulatejjel és tápláló E-vitaminnal.

2020.10.30. 19:40

Én szeretem, évek óta ezt használom. Általában felvágom kis csíkokra és arcra használom el, így sokkal jobban kijövök, mintha kifejezetten arcgyantát használnék. Persze előtte kipróbáltam egy kis helyen, hogy megnézzem nem okoz-e problémát. Az utána maradt gyantára vagy a benne lévő kendőt vagy egy másik márkájú gyanta leszedő olajat használok.Nagyon sok múlik ezeknél a termékeknél a technikán és a gyorsaságon, ki kell tapasztalni a működését, nekem se volt elsőre sikerem vele.

2019.08.28. 11:32

Szinte semmit nem távolított el. De legalább nem ragadtam utána

2018.08.07. 11:57

Nem szeretem, mert nem szedi ki az összes szőrt és a lábam is nagyon irritált utána.

2018.07.25. 13:47

Hát ez valami borzasztó.. régebben használtam már, akkor egész jó volt. Most rá is van írva, hogy new formula, de azon kívül, hogy vörös lett a lábam, nem történt semmi. A szőrökből párat kiszedett, de a rövidebbeket egyáltalán nem... A kendő pedig egyenlő a nullával.

2018.06.16. 08:35

Kár, hogy nem olvastam el a véleményeket.Max. az ellenségeimnek ajánlanám. Szőrtelenítésben se jó és mindenhova ragad. Na a körmödre ne kerüljön, mert nincs az a cucc amivel lejön teljesen. Körömkefe, alkohol szappan..hát fél óra múlva is ragadt a körmöm...szóval katasztófa ez a csík! Ne vedd meg! Kár hogy minuszba nem lehet értékelni.😁

2018.06.12. 18:18

Nem sokat ér...a gyenge szőrszálakat sem szedi ki! Talán ha a 30%-át eltávolította a szőszálaknak...bár lehet, hogy ezzel is sokat mondok....