Mostantól tényleg igazi dupe-ja lehet a méregdrága C-vitaminos szérumnak
Ayla
A Veet hideggyanta csíkok ideálisak kisebb, érzékeny területek szőrtelenítésére, mint pl. a bajuszvonal. Hatékonyan eltávolítja az egészen rövid , akár 2 mm-es szőrszálakat is és hosszan tartó eredményt biztosít akár négy héten keresztül. Különböző értékes növényi hatóanyagokat tartalmaz, hogy gyantázás közben ápolják is a bőrt.
Kiszerelés: 20 db gyantacsík és 4 db törlőkendő
2024.11.11. 11:37
ki is sed pár szálat meg nem is, a helyzet az, hogy mint a legtöbb hideg gyantacsík, ez is elég nehezen melegíthető, emiatt nem mindig tudom megragadtatni vele a szálakat, szóval ugyan használgatom, de nem igazán lett a kedvencem
2021.10.30. 18:40
Nehéz volt megtalálni az igazi arcgyantát, de ez az :) mindent kiszed, imádom
2020.01.26. 21:33
az itteni vélemények alapján kicsit túlgondoltam a terméket, és már - már azt képzeltem, hogy csodás lesz a gyantázás. A valóságban szerintem egy-egy csíkon aránytalanul sok a gyanta... És bár szépen kiszedte a szőrszálakat, azt a rengeteg-rengeteg gyantát a törlőkendő ellenére is hosszú procedúra volt leszedni... A bőrömet pedig megviselte, bár az én bőröm bármi megviseli. Ezért adok csak 4*-ot. Engem az ára nem zavar, mert sokáig elég lesz egy doboznyi, és mint mondtam, hatékony úgyhogy megéri. Remélem idővel belejövök, így könnyebb lesz a szőrtelenítés és valamivel rövidebb.
2018.02.25. 10:07
Nem rég vettem mert ellustultam a csipeszezést illetően. Hasznos kis cucc, én ajánlom másoknak is. :)
2017.12.06. 16:16
A megbolondult hormonjaimnak hála küzdök én is azzal a problémával, hogy az arcom szélén és a szám fölött a bajuszvonalon szőr nő. Nem túl sötét, nem is erős, de viszonylag sok. És zavar. Először a kék dobozossal kezdtem, utána tértem csak át erre.. Amikor megláttam az árát kicsit hátrahőköltem, mert na... De úgy voltam vele, hogy nem érdekel, muszáj tennem valamit és megvettem. Nos, nem csalódtam. Már az első alkalommal (pedig teljesen amatőrként kezdtem) sikerült úgy legyantázni az arcomat, hogy 1. alig maradt a bőrömön gyanta maradék, 2. majdnem babapopsi sima lett az arcom. Letöröltem az arcom a benne lévő kendővel, ami gyönyörűen megnyugtatta a kipirosodott bőrömet és szépen leszedte a megmaradt gyantát. Kb 2-3 óra múlva nyoma sem volt pirosságnak, érzékenységnek, pattanásnak (azóta próbáltam más típusú gyantát, ami pattanást okozott) Ezt a procedúrát lassan 3-4 éve ismétlem kb 3 hetente. Merthogy olyan szépen leszedi, hogy nem kell sűrűbben. Az árát még ma is sokallom picit, de tekintve a hatásfokát és , hogy kb csak 3 havonta kell vennem szerintem érdemes beruházni rá.
2016.12.04. 15:09
Sajnos a női nem azon kategóriájába tartozok akin mindenhol szőr van. Igen-igen fogamzásgátló nélkül 18 évesen. Egyszer anno még azt hiszem hetedikben beszólt egy nagyon gonosz osztálytársam, hogy nini nő a bajszom. Nagyon nagyon fájt, sírva mentem haza , otthon beteget jelentettem, és legszívesebben az egész életemet végigbőgtem volna. Még anyukámnak se mertem elmesélni a történteket. Elővettem a borotvát amellyel a lábamat kezeltem akkoriban, és neki akartam esni, de buta kiskamaszként a fürdőszobaajtót nem zártam be. Ekkor jött be anya, amikor meglatta mire készülök felkacagott. Mondta, hogy nem-nem ennek nem ez a módja. Elővette ezt és mondta hogy másnap kipróbáljuk. Másnap szabadnapot vettünk ki és csaptunk egy nagy csajos-partit, történeteket kreáltunk a gonosz osztálytársamról és leszedtük az utolsó bajuszkezdeményezdeményemet is. Az egyik legjobb emlékem anyukámról. Azóta se használok mást a bajuszkámra. :)