KRÉMKERESŐ
(X)

(X)

KRÉMEK MÁRKÁK ÖSSZETEVŐK ELADÓ MAGAZIN FORUM BLOG Belépés

Kövess minket Instagramon is! :)

Via Della Natura Olíva Szappan
Via Della Natura Olíva Szappan

Via Della Natura

Via Della Natura Olíva Szappan

  (1 vélemény)
Ár:   1000 Ft   Kategória:   Szappanok
Kiszerelés:   100 g   Bőrtípus:   Minden
Lelőhely:   online   Bőrprobléma:   --


A krémet és az összetevőket feltöltötte: Tvylvis, Módosítva: 2019. március 4.

Ár:   1000 Ft
Kiszerelés:   100 g
Lelőhely:   online
Kategória:   Szappanok
Bőrtípus:   Minden
Bőrprobléma:   --

TERMÉKLEÍRÁS

Lágy habot képez, amely mélyen hidratálja a bõrt és finom illatot biztosít.

Glicerint, kókuszolajat, napraforgóolajat és repceolajat tartalmaz, valamint pálmaolajmentes.

ÖSSZETEVŐK (INCI)

hirdetés
Tvylvis

Bőrtípus: Kombinált
Bőrprobléma:  -
Korcsoport: 35-44
2019. március 1.

Nagyon korrekt szappan. Kifejezetten tömör állaga van, emiatt rettentő kiadós. Mindemellet jól habzik, jól tisztít. Az utolsó morzsáig el lehet használni, nem málik, nem nyúlik. Az illata nagyon gyenge, az olíva érezhető a leginkább. Szívből ajánlom, én ki fogok még más illatvariációt is próbálni.

   Hasznos vélemény?    Házirendellenes
Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma:  -  |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2019. március 1.

Nagyon korrekt szappan. Kifejezetten tömör állaga van, emiatt rettentő kiadós. Mindemellet jól habzik, jól tisztít. Az utolsó morzsáig el lehet használni, nem málik, nem nyúlik. Az illata nagyon gyenge, az olíva érezhető a leginkább. Szívből ajánlom, én ki fogok még más illatvariációt is próbálni.

   Hasznos vélemény?    Házirendellenes

Fontos hatóanyagok a krémben

Hidratálók: Glycerin
Kémiai hámlasztók: Citric Acid

Összetevők megmagyarázva

Elszappanosítótt kokuszolaj, mely a szappangyártás során keletkezik. Gyakran találkozunk vele samponokban és szappanokban tisztítószerként, emulgeálószerként és felületaktív anyagként.

Az összetevőnek még nincsen leírása.
Az összetevőnek még nincsen leírása.

A víz. A leggyakoribb kozmetikai összetevő, általában az INCI listák első helyén szerepel, vagyis a legtöbb krém fő összetevője. Oldóanyag a többi összetevő számára, és hidratáló hatású (ha már benne van a bőrben, kívülről szárító). A kozmetikumokban legtöbbször deionizált vagy tisztított vizet (ásványi sóktól megtisztított víz) használnak, hogy biztosítsák a termék tisztaságát. A tisztított vizet a következő eljárások valamelyikével, vagy azok kombinációjával nyerik: desztillálás, deionizálás, mebrán szűrő alkalmazása (fordított ozmózis vagy nanofilter), electrodialízis. A vízben lévő oldott száraz anyag tartalom bármely eljárás alkalmazása esetén 10mg/l érték alatt marad, a kozmetikai iparban 1mg/l alatti érték jellemző.

Illatanyag, mely az amerikai termékek címkéjén Fragrance, míg az európai termékek címkéjén Parfum néven szerepel. Ez alatt a kifejezés alatt természetes vagy mesterséges illatanyagok egy meg nem határozott keverékét kell érteni. A magas EWG pontszámot elsősorban annak köszönheti az általános "illatanyag" megnevezés, hogy nem lehet pontosan tudni, hogy mit is takar. Az illatanyagok az egyik leggyakoribb allergizáló szerek a kozmetikumokban. Az EWG szerint továbbá contact dermatitist (a bőr allergiás reakciója) és légzőszervi problémákat is okozhatnak.

Glycerin h 0 0

Vízmegkötő. Állati és növényi zsírokban egyaránt megtalálható, bőrazonos (skin-identical, azaz a mi bőrünkben is megtalálható) anyag. Kivonható természetes anyagokból, de előállítható mesterségesen is. Rendkívül jó vízmegkötő, a bőrön használva képes kivonni a vizet a bőr alsó rétegeiből, növelve ezzel a bőr felszíni rétegében található vízmennyiséget. A túl sok (vagy tömény) glicerin azonban szárító hatású lehet, mivel a bőr felső rétegeiből a víz könnyen elpárolog (transepidermal water loss). Éppen ezért a glicerint (és más vízmegkötő anyagokat is) mindig más lágyító (emollient) anyagokkal kell kombinálni.

Közönséges nevén só. A kozmetikai iparban a sót térfogatnövelő, maszkoló (a nem kívánt anyagok semlegesítése), sűrűség szabályozó segédanyagként használják.

Citromsav, melyet elsősorban a krémek pH-értékének a szabályozására használnak (hogy ne legynek túl lúgosak). Természetes tartósítószer is egyben. Az élelmiszeriparban is használt ízesítőként (savanykás ízű).

SHOP

NEKED AJÁNLJUK
© 2014 KrémMánia Minden jog fenntartva.