Virde Barbadensis Aloe Vera Spray

Hozzáadva 2015.07.21.by

nikiii.*

Az Aloe vera spray az Aloe barbadensis 100%-os kivonatából készül.

749-tól

2019.06.15. 17:14

A gátsebem kezelésére vettem, amit nagyon jól hűsített , szépen és gyorsan gyógyult. Azóta kipróbáltuk égésre, gyulladt bőrre, felületi sérülésre is, mindnél jóra vizsgázott a spray, de nem lepődtünk meg, mert ismertük már az Aloé Verat, növényünk is van itthon. Mostantól a spray is kötelező eleme a gyógyszeres dobozunknak.

Utoljára szerkesztve: 2017.06.10. 18:27 - 2017.06.10. 18:18

Megsütötte a nap az arcom. Nagyon. Erdőben sétáltam az ebbel; tisztás, kis patak, madárcsicsergés, bárányfelhők, fűben hanyatt fekve égre bambulás, nyugalom. Vörös fej. Olyan vörös, hogy nem hittem a tükörnek, szinte világított a szemem. Soha még így nem jártam. A patikában nem kellett semmit sem mondanom, a gyógyszerész szó nélkül vette le a polcról ezt a kis sprayt. Hűsít, nyugtat, nem fájtam és nem hámlottam, Ez a "pöpec kis cucc" 😊 valódi csodaszer. Ja, és igen: ritkán szoktam az összetevőket nézni, de ez tényleg "csak" aloe vera, semmi egyéb.

2016.12.06. 16:22

Ekcémára ajánlották a gyógyszertárban. Segít lehúzni a gyulladást, de szárít. Kombinálva alkalmazom más készítményekkel, de erre a célra nem nyújt kiemelkedő teljesítményt.....VISZONT minden másra igen. Leégésre, égési sérülésre, karcolásra, csípésre, kiütésre, bármilyen gyullad bőrfelületre TÖKÉLETES. Tényleg "pöpec" kis cucc. :)

2016.07.23. 07:49

Szóval, nagyon csúnya leégés apropójából dobták hozzám a patikában. Kis kiszerelés, nagy bőrfelületre, napi többször fújva nem sokáig elég. Viszont hűsít, és enyhülést hozott a szenvedő bőrömnek - és szépen gyógyítja. Kevesebb egyéb összetevője van, mint más aloe keszítményeknek, így azt mondom: pöpec kis cucc, állandó helye lesz nálam.