Újdonság: Vichy Liftactiv Collagen Specialist 16 Arcápoló Szérum
trixyyhprincess
A kollagén testünk egyik legfontosabb építőeleme, fehérjéje. Önmagában teljeskörű támogatást nyújt a hajadnak, a bőrödnek, és a körmeidnek, sőt, még az ízületeidnek is. Egyetlen VIT Collagen kapszulában 500 mg kiváló minőségű hidrolizált marha kollagén található, ez napi adatban 1500-2000 mg kollagént jelent számodra.
Összetevők: hidrolizált marha kollagén (kapszulánként 500 mg), kapszula anyaga: zselatin.
2023.06.08. 18:22
Messze az egyik legjobb ár érték arányú kollagén, 4 hónapja használom folyamatosan és teljesen meg vagyok elégedve
2023.04.20. 09:35
Kétségtelen, hogy a legjobb kollagén kapszula mind ár/érték arányban mind pedig úgy, hogy nagyon hatásos számomra. Örülök, hogy rátaláltam, hosszútávon szerves részét fogja képezni a napi rutinomnak. Bátran merem ajánlani nektek is!☺️☺️☺️
2023.03.16. 14:54
Negyedik hónapja szedem a kapszulákat és nekem a változás szemmel látható. Hamarosan az italport is kipróbálom a magasabb kollagén tartalom miatt...ha lesz róla tapasztalatom azt is megírom nektek:)
2022.12.29. 18:37
Pár hete használom, egyenlőre sok mindent nem tudok elmondani róla. Hajhullás miatt kezdtem el, talán egy kicsit kevesebbet hullik a hajam. Amit észre vettem, hogy az arcom sokkal szebb, és kevesebb rajta a pattanás. Most fogom megvenni az italpor változatát is, remélem a 10 000mg kollagén már hatásosabb lesz a hajamra. Várok 1 hónapot és jövök az updateval.