Wartner Tyúkszem-Eltávolító Stift
Ár: | 2490 Ft | Kategória: | Patikai gyógykrémek, termékek | |||
Kiszerelés: | 4 ml | Bőrtípus: | Minden | |||
Lelőhely: | patikák | Bőrprobléma: | -- |
A krémet és az összetevőket feltöltötte: giudittina1978, Módosítva: 2019. április 26.
Lelőhely: | patikák | |
Kategória: | Patikai gyógykrémek, termékek | |
A Wartner tyúkszem-eltávolító stift a megvastagodott bőr, illetve olyan bőrelváltozások, mint tyúkszem, továbbá súlyos vagy folyamatos, a bőrre tartósan háruló nyomás (pl. túl szűk cipő viselése) hatására kialakult bőrkemyényedés kezelésére szolgáló orvostechnikai eszköz. A folyamatos dörzsölés a bőrsejtek felhalmozódását erdményezi, amely megvastagodott és fájdalmas elváltozásokhoz vezet. A toll formájú applikátor nagy koncentrációjú tyúkszem-eltávolító gélt tartalmaz. A gél elősegíti a bőrsejtek megújulását, amely a bőr lehámlásához vezet. Ezek után új, egészséges bőr képződik, a megvastagodott bőr/tyúkszem pedig eltűnik.
Nekem 2 körben oldotta meg a problémám. Ebben lehet én vagyok a hibás, aki az első körben, ahogy látszott, hogy kezd lehámlani a bőr, jól tépkedni kezdtem........ A második körben valahogy türelmesebb voltam (ehhez persze hozzájárult, hogy nagyon elvékonyodott a bőrkém és azt már nem szadiztam tovább), kenegettem, aztán békén hagytam........ Majd' egy hét múlva láttam, hogy körben már teljesen elvált a felső réteg az alatta lévő bőrtől, egy mozdulattal lehúztam és kész. Jó kence.

Tavaly nyáron borzalmas kínokat okozott a bal lábamon lévő 4-5 tyúkszem.
Apummal megvetettem a Wartnert és kb. egy hónap elteltével kezdett igazán hatni.
A talpam nagyon csúnyán nézett ki, mert ez a stift égeti a tyúkszemeket, nagyon csúnya hegek maradtak rajta.
Szerencsére mára már nem látni egyetlen egy nyomot sem és közben ráébredtem, hogy a flip flop papucsom okozta ezt az egészet.
Mindenkinek ajánlom, hogy nyáron váltogasson cipőket és ne csak papucsot használjon, mert a tyúkszem egy borzalmas dolog!!
Sajnos minden nyáron kijön egy-egy ilyen fertőzés, most is, de azért ez a kencefice használ. Egy dolgot kell megfogadni: Türelem rózsát terem!!

Tavaly nyáron borzalmas kínokat okozott a bal lábamon lévő 4-5 tyúkszem.

Én is kirpóbáltam, nekem eltüntette a tyúkszememet! úh maximálisan meg vagyok elégedve vele!

Jelenleg még tesztelem, jobb láb kisújj tyúkszem miatt vettem. A fájdalmat két kenés után elmulasztotta, már ezért megérte, emiatt megelőlegezem a 4 csillagot.

Az összes összetevő funkció szerint lebontva
Más néven TCA. A triklórecetsav színtelen, enyhén szúrós szagú, nagyon erős sav, erőssége vetekszik a kénsavéval, a gyógyászatban emiatt szemölcsök irtására használják. Újabban terjedőben van bőrradírként való alkalmazása az erős bőrhámlasztó hatása miatt.