Weleda

Ár:   5999 Ft   Kategória:   Testápolás
Kiszerelés:   200 ml   Bőrtípus:   Minden
Lelőhely:   drogériák, online   Bőrprobléma:   --
Vedd meg online a Onlinekosar.hu-n 5999 Ft-ért megnézem

A krémet és az összetevőket feltöltötte: zsofilia, Módosítva: 2011. október 30.

Kiszerelés:   200 ml
Lelőhely:   drogériák, online
Kategória:   Testápolás
Vedd meg online: Onlinekosar.hu, 5999 Ft

A sugárzóan szép sárga színű árnika virág az izomzat valódi jótevője. A nyírfa levél kivonatával együtt növelik az izomzat keringését, így felmelegítik azt. Elősegítik a fokozott mozgás következtében elkerülhetetlen apró vagy nagyobb sérülések gyógyulását, segítik az izmok tágulásának következményeit felszámolni. Ilyen jól látható izom tágulás következménye például a várandósság ideje után a hason látható "striák", a terhességi csíkok is.

VÁSÁROLD MEG

Ár: 5999 Ft , Eladó: Onlinekosar.hu
Fizetés: utánvétel, banki előreutalás, bankártya, Szállítás:futárszolgálat

bibi24

lysza1985

Bőrprobléma: Pigmentfoltok
2017. január 24.

Sok év után elkezdtem újra edzőterembe járni és talán nem voltam elég óvatos, de ami másnap fogadott azt már nem is izomláznak nevezném, nem tudtam mozdulni. Azután vettem, a további edzések után használni, megelőzésképpen. Nagyon bársonyos lesz utána a bőr, a kék-zöld foltok hamarabb elmúlnak, remélem, hogy a későbbiekben csökkenthetem az izomlázat is vele-

Bőrtípus: Normál |  Bőrprobléma: Pigmentfoltok |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2017. január 24.

Firenzisz

2015. szeptember 14.

Edzés után szoktam izomlazításra és talpmasszázsra használni. Kellemes, erőteljes illatú, így beborítja a szobát az illat. Az izomlazító hatást elsősorban nem a terméknek tudom be, hanem a masszázsnak, de a nagyrészt természetes összetevők miatt szívesen választom ezt a terméket. Nem éppen az olcsóbb kategóriába tartozik, de ennyi luxus belefér. :)

Bőrtípus: Száraz |  Bőrprobléma: Vízhiány |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2015. szeptember 14.

bogibooo

Bőrprobléma: Pirosság (rozacea)
2012. március 26.

Ezt is a coca cola aerobik napon vettem és hát utána be is vetettem... úgy két óra kangoo egy gymstick és egy béres alexandra után kellően vágytam rá...persze egy zuhanynál nem jobban.:) szóval fogtam őt meg a páromat és tetőtől talpig (majdnem szó szerint ) átmasszíroztattam magam vele, és a hatás reggelre nem maradt el. Van izomlázam, de ennél sokkalsokkal durvább szokott lenni. Tényleg ápolja a bőrömet is , és regenerálja az izmokat. Ráadásként pedig nagyon kiadós, minimális adag kell belőle, így ez a 10mls minta is sokáig elég lesz. Mivel rendszeresen sportolok tuti beruházok a nagyra is.:)

Bőrtípus: Száraz |  Bőrprobléma: Pirosság (rozacea) |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2012. március 26.

Viki 1980

2012. február 3.

Én edzés és zuhanyzás után használom, nagyon jól regenerálja az izmokat, és elmulasztja az izomlázat, plusz a bőrömet is ápolja. Nem is kell testápolót használnom mellé. Több mint 98%-ban bio összetevőket tartalmaz, úgyhogy nem félek.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Pattanások (acne) |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2012. február 3.

Az összes összetevő funkció szerint lebontva

Emolliensek: Helianthus Annuus Seed Oil, Olea Europaea (Olive) Oil
Tisztítószerek: Betula Alba (Birch) Leaf Extract
Illatanyagok: Parfum/Fragrance, Arnica Montana (Arnica) Flower Extract, Limonene, Linalool, Geraniol, Coumarin

napraforgó magjából nyert olaj, melynek fő összetevői a bőr számára fontos omega zsírsavak (linolsav és olajsav). Leslie Baumann a Cosmetic Dermatology című könyvében azt írja, hogy több tanulmány is arra jutott, hogy a napraforgó olaj egy olcsó, hatékony és a fejlődő országok számára is elérhető emollient anyag, mely hatásos lehet irritált vagy kiszáradt bőr természetes védőrétegének a helyreállításában, erősítésében.

Olívaolaj. Kiváló természetes emollient és hidratáló összetevő a száraz bőrre. Számos, a bőr számára hasznos anyag forrása: polifenolok (antioxidáns), squalane, zsírsavak (elsősorban olajsav) és E-vitamin is található benne. Néhány állatokon végzett kísérlet arra is utal, hogy védi a bőrt az UVB-sugárzás okozta károktól. További infó itt.

A hegyi árnika szárított virágának kivonata. A CosIng szeirnt elsősorban illatanyag, maszkoló és bőrkondícionáló összetevő. Megoszlanak a vélemények arról, hogy az árnika jó összetevő-e vagy sem: egyrészt sokszor használják az árnikát szemkrémekben, mert állítólag segít a szem alatti karikák eltüntetésében, gyulladás csökkentő, nyugtató. Másrészt Paula Begoun szerint az árnika kivonat rendszeres használata bőrirritációt és viszketést okozhat, és alkalmazása sérült bőrön nem ajánlott, mert jelentős az irritáló hatása.

Természetes illatosító anyagok keveréke (citrusolaj (d-limonene) és fenyőfa vagy mentol (l-limonene). A kutatások ellentmondóak azzal kapcsolatban, hogy rákellenes vagy éppen hogy rákot okozó anyag szájon át bevéve. Egyike annak a 26 illatanyagnak, melyet az Európai Biztosság potenciálisan allergénnek ítélt meg és melyet kötelező feltűntetni az összetevőlistán, ha bőrön maradó termékek esetén 0,001% feletti, lemosható készítményekben 0,01% feletti mennyiségben tartalmazza az adott kozmetikum (forrás). Jobb elkerülni, mivel kontakt allergiás reakciókat válthat ki.

Az egyik leggyakrabban használt illat(osító) anyag, melyet jellemzően levendulából vonnak ki. A levendulaolaj egyik fő összetevője, de rengeteg más természetes olajban és kozmetikai termékben (így péládul a parfümök többsége tartalmazza) is találkozhatunk vele. Potenciális bőrirritáló és allergén a levegővel érintkezve, egy 2004-es kutatás szerint pedig sejtmérgező hatású lehet, bár nincs olyan tanulmány, ami in vivo (emberen végzett kísérlet) is megerősítené ezt. Egyike annak a 26 illatanyagnak, melyet az Európai Biztosság potenciálisan allergénnek ítélt meg és melyet kötelező feltűntetni az összetevőlistán, ha bőrön maradó termékek esetén 0,001% feletti, lemosható készítményekben 0,01% feletti mennyiségben tartalmazza az adott kozmetikum (forrás). Jobb elkerülni, mivel kontakt allergiás reakciókat válthat ki.

Illatanyag, mely a rózsaolajban, citromfűolajban és kis mennyiségben a muskátliban is megtalálható. Egyike annak a 26 illatanyagnak, melyet az Európai Biztosság potenciálisan allergénnek ítélt meg és melyet kötelező feltűntetni az összetevőlistán, ha bőrön maradó termékek esetén 0,001% feletti, lemosható készítményekben 0,01% feletti mennyiségben tartalmazza az adott kozmetikum (forrás). Jobb elkerülni, mivel kontakt allergiás reakciókat válthat ki.

Számos növényben megtalálható szerves vegyület, melyet a kozmetikumokban illatanyagként használnak. Egyike annak a 26 illatanyagnak, melyet az Európai Biztosság potenciálisan allergénnek ítélt meg és melyet kötelező feltűntetni az összetevőlistán, ha bőrön maradó termékek esetén 0,001% feletti, lemosható készítményekben 0,01% feletti mennyiségben tartalmazza az adott kozmetikum (forrás). Jobb elkerülni, mivel kontakt allergiás reakciókat válthat ki.