Weleda

Ár:   2499 Ft   Kategória:   Egyéb kozmetikumok
Kiszerelés:   30 ml   Bőrtípus:   Minden
Lelőhely:   drogériák, online   Bőrprobléma:   Túlérzékenység
Vedd meg online a Onlinekosar.hu-n 2499 Ft-ért megnézem

A krémet feltöltötte: Josie, az összetevőket feltöltötte: cwfan, Módosítva: 2020. június 24.

Kiszerelés:   30 ml
Lelőhely:   drogériák, online
Kategória:   Egyéb kozmetikumok
Bőrprobléma:   Túlérzékenység
Vedd meg online: Onlinekosar.hu, 2499 Ft

2020-ban megújult összetétel!

A gyermek vagy az érzékeny bőrű felnőtt bőrének mindennapos természetes ápolására, védelmére szolgál. Az ellenőrzött bio termesztésből származó értékes mandulaolaj és a szezámolaj az érzékeny bőrt puhává, selymessé varázsolja. A tiszta méhviasz és a bőr külső rétegével rokon gyapjúviasz védik a bőrt a kiszáradástól anélkül, hogy a bőrlégzést megakadályoznák. Az ellenőrzött bio termesztésből származó körömvirág és kamilla kivonatai a bőrre nyugtató hatással vannak.

VÁSÁROLD MEG

Ár: 2499 Ft , Eladó: Onlinekosar.hu
Fizetés: utánvétel, banki előreutalás, bankártya, Szállítás:futárszolgálat
Ár: 2370 Ft , Eladó: Organicharmony.hu
Személyes átvétel a belvárosban, INGYENES* házhozszállítás, ajándék termékminták

Tiria

daliah

2022. december 12.

Hatása 100%. Hátránya: maszatol, nehezen kimosható olajos foltot hagy a baba kabátján, hamar avasodik. Ennek ellenére ezt használom, maradok is ennél.

Bőrtípus: Normál |  Bőrprobléma: Tág pórusok |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2022. december 12.

beautyanna

Bőrtípus:  -
Korcsoport:  -
2020. december 8.

Ezt a Weleda krémet is nagyon szeretem, kirándulás előtt vékonyan bekenem vele az arcomat télen, egyébként inkább kézre, könyökre, térdre használom. Próbáltam arcon egyébként arckrémként vastagabb rétegben is használni, de nehezen szívódik be egyébként, sűrű nagyon, ezért inkább esténként használtam hébehóba (plusz ahogy írtam, a kirándulásokon, mert szerintem nagyon jól védett a hideg idő és a szél ellen).

Bőrtípus:  -  |  Bőrprobléma:  -  |  Korcsoport:  -  |  Dátum: 2020. december 8.

magyarry

2016. július 15.

Hihetetlenül jó balzsam, mint általában a Weleda termékek. Mindig csodát tesz a száraz, kirepedezett bőrömmel. Nélkülözhetetlenen!

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma:  -  |  Korcsoport: 45-54 |  Dátum: 2016. július 15.

Lena800805

2015. április 23.

Nagyon száraz bőrre remek. Én általában kézre, lábra szoktam használni. Nagyon ritkán, amikor extrém módon száraz a bőr az arcomon, akkor éjszakára bekenem vele, és reggelre sokat segít rajta. Az illata is kellemes.

Bőrtípus: Száraz |  Bőrprobléma: Tág pórusok |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2015. április 23.

Luca33

2015. január 4.

Mostanában a hideg idő miatt kezdtem el használni, korábban vettem leárazva. Elég olajos, aki ezt szereti, annak ajánlani tudom, szépen védi a bőrt. Amúgy szörnyen drága, de a kiszerelés sokáig elég, ha minden nap kensz belőle, akkor is.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma:  -  |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2015. január 4.

Josie

2013. december 11.

Én személy szerint ajakbalzsamnak használom (csodaszép nude-os fényt ad amúgy az ajkaknak) illetve herpesz utáni seb gyógyítására. Ja és még néha a kézfejeimet is bekenem vele. Az arcomra nekem túl sok, sajnos nem szereti az arcbőröm. Szóval kombinált, vízhiányos pofikára nem ajánlom!
Egyébként féláron vettem, nekem ennyit megért. Minden nap használom de így is alig hiányzik a tubusból. Kevésnek tűnik a 30 ml de nagyon sokáig elég lesz! Az, hogy nekem az arcomra nem jött be az még nem von le a termék minőségéből. :)

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Vízhiány |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2013. december 11.

Gyulladáscsökkentők: Calendula Officinalis (Pot Marigold) Flower Extract
Hidratálók: Lanolin

A szezám magjából kivont olaj. Illatmentes, növényi eredetű olaj, melyet a CosIng hivatalos funkció besorolása szerint szagokat semlegesítő, bőrpuhító, haj-és bőrkondícionáló tulajdonsága miatt használnak a kozmetikumokban. Az összetevővel leggyakrabban testápoló termékekben és rúzsokban találkozhatunk.

Édes mandula olaj, amelyet bőrpuhító, emollient anyagként használnak a kozmetikumokban. A mandulaolaj könnyen a bőrbe szívódó, finom textúrájú olaj, amely puha és selymesen finom érzetet hagy maga után a bőrön. A mandula olaj tápláló és védő olaj, mely ideális az irritált és kiszáradt bőr regenerálására.

Gyapjúzsír (gyapjút viselő állatok, mint pl a birka által termelt zsír, olyasmi mint a faggyú az emberi bőrben) . Kiváló emollient és hidratáló anyag a száraz bőrre. Bár korábban a lanolint megvádolták azzal, hogy allergén anyag, egy 2001-es kutatás ezt alaposan megcáfolta. A kutatásban több mint 24000 tesztelő vett részt, és csupán 1.7% volt azok aránya, akik allergiások vagy érzékenyek voltak a lanolinra. Ez az arány még kisebb volt akkor, amikor az alkalmazott lanolin koncentrációja 50% alatt volt. Tehát a lanolin egy száraz bőrűek számára kiváló emollient és hidratáló anyag, a zsíros bőrre azonban nagy sűrűsége és zsíros állaga miatt nem ajánlott.

Méhviasz. A kozmetikumokban sűrítő, bőrpuhító (emollient) anyagként használatos.

A méhviasz a mézet termelő méhek váladéka, melyből a méhek a kaptárban felépítik a hatszögletű sejtek sokaságát, a lépet. A méhviasz kiválasztásakor még átlátszó; mélysárga színét később a pollenek ill. a propolisz adja meg. Kozmetikai célokra gyakran kifehérített méhviaszt használnak (Cera alba), melyre már a természetes méhviasz kellemes illata sem jellemző. A méhviasz kinyerésére és szennyeződésektől való megtisztítására többféle módszert is alkalmaznak, pl. a forró vizes kiolvasztást. A méhviaszt a kozmetikai készítményekben elsősorban konzisztencianövelőként ill. gyenge emulgeáló tulajdonsága miatt alkalmazzák.

Konzisztencianövelő hatását elsősorban Lysolecitinnel készülő emulziókban használhatjuk ki, ahol úgy teszi sűrűbbé a krémeket, hogy csak egy könnyű, védő filmréteget képez a bőrön. Klasszikus emulgátorokkal együtt nem érdemes alkalmazni, mert az így készült krém viaszos bevonatot képez a bőrön. Szilárd ajakápolóknál, masszázstömböknél magas olvadáspontja (60-65-oC) lehetővé teszi, hogy a vele készülő termékek még nyáron se olvadjanak szét.

Fő összetevői: palmitilsav, palmitoleát, hidroxipalmitát, valamint alkoholok oleinsavval alkotott észterei (hosszú, 30-32 szénatomos molekulák) és egyéb palmitátok.

Az orvosi körömvirág virágának a kivonata. A körömvirágnak számos pozitív hatása van a bőrünkre, antibakteriális, gyulladáscsökkentő, sebgyógyító, bőrápoló tulajdonságú. Kozmetikumokban mindezen hatások együtteséért alkalmazzák, noha a hivatalos megfogalmazás szerint csak bőrápolónak nevezik. Gyakorlati tapasztalatok szerint nagy koncentrációban alkalmazva az igénybe vett bőrt kiválóan regenerálja. Használatakor vigyázzunk a fészkesvirágzatúakkal kapcsolatos allergiákra.

Természetes illatosító anyagok keveréke (citrusolaj (d-limonene) és fenyőfa vagy mentol (l-limonene). A kutatások ellentmondóak azzal kapcsolatban, hogy rákellenes vagy éppen hogy rákot okozó anyag szájon át bevéve. Egyike annak a 26 illatanyagnak, melyet az Európai Biztosság potenciálisan allergénnek ítélt meg és melyet kötelező feltűntetni az összetevőlistán, ha bőrön maradó termékek esetén 0,001% feletti, lemosható készítményekben 0,01% feletti mennyiségben tartalmazza az adott kozmetikum (forrás). Jobb elkerülni, mivel kontakt allergiás reakciókat válthat ki.

Levendulából kivont illatosító anyag, a levendulaolaj egyik fő összetevője. Potenciális bőrirritáló és allergén a levegővel érintkezve, egy 2004-es kutatás szerint pedig sejtmérgező hatású lehet, bár nincs olyan tanulmány, ami in vivo (emberen végzett kísérlet) is megerősítené ezt. Egyike annak a 26 illatanyagnak, melyet az Európai Biztosság potenciálisan allergénnek ítélt meg és melyet kötelező feltűntetni az összetevőlistán, ha bőrön maradó termékek esetén 0,001% feletti, lemosható készítményekben 0,01% feletti mennyiségben tartalmazza az adott kozmetikum (forrás). Jobb elkerülni, mivel kontakt allergiás reakciókat válthat ki.

Illatanyag, mely a rózsaolajban, citromfűolajban és kis mennyiségben a muskátliban is megtalálható. Egyike annak a 26 illatanyagnak, melyet az Európai Biztosság potenciálisan allergénnek ítélt meg és melyet kötelező feltűntetni az összetevőlistán, ha bőrön maradó termékek esetén 0,001% feletti, lemosható készítményekben 0,01% feletti mennyiségben tartalmazza az adott kozmetikum (forrás). Jobb elkerülni, mivel kontakt allergiás reakciókat válthat ki.

A citromfűolaj fő alkotórésze. Megtalálható még a verbéna, a citrom és a narancs illóolajában is. A kozmetikumokban illatanyagként használják. Egyike annak a 26 illatanyagnak, melyet az Európai Biztosság potenciálisan allergénnek ítélt meg és melyet kötelező feltűntetni az összetevőlistán, ha bőrön maradó termékek esetén 0,001% feletti, lemosható készítményekben 0,01% feletti mennyiségben tartalmazza az adott kozmetikum (forrás). Jobb elkerülni, mivel kontakt allergiás reakciókat válthat ki.