Lemosók, Tonikok

Whamisa Bio Habzó Arclemosó Krém

4.2
Hozzáadva 2017.10.09.by

julcsa95

Az enyhén habzó, krémes arclemosó mélyen tisztítja a bőrt és az eltömődött pórusokat. Víz helyett aloe vera, rizs és zöld tea kivonat képezi az alapját, sheavaj és olivaolaj tartalma hidratálja és táplálja a bőrt. A természetes fermentációs eljárásnak köszönhetően a növényi összetevők maximálisan megőrzik hatékonyságukat.

87.28%-ban tartalmaz bio összetevőket. Nem tartalmaz: parabéneket, sodium lauryl szulfátot, ásványi olajat és szintetikus illatanyagot.

Utoljára szerkesztve: 2019.12.17. 08:27 - 2019.11.22. 11:36

Enyhén habzó??? Soha életemben nem volt még ilyen arclemosóm, ami ennyire kemény-tömör habot képezne, mint ez! Nem tudok olyan keveset kinyomni a tubusból, hogy ne habozzon fel brutálisan! Már kb. egyetlen rizsszemnyit használok belőle, de még ennyit is soknak érzek. Amúgy remek érzés használni, tetszik az illata (bár jobb lenne, ha nem lenne benne piros összetevő), és nagyon jól tisztít! Nem szárít, kellemes a bőrérzet utána. A tíz lépéses koreai rutint már nem a Whamisa termékeivel folytatom, mert más jobban bevált, de mivel ez itt van elég drágán szinte ipari mennyiségben, ezért elhasználom.UPDATE: Lassan eltelt egy hónap, hogy használom, és imádom! Bőröm imádja, úgyhogy megadom az öt csillagot.

Utoljára szerkesztve: 2019.07.30. 19:58 - 2019.07.30. 18:17

Amióta kipróbáltam tavaly a Clinique Rinse Off lemosóját, rájöttem, hogy ezt az állagot szeretem a legjobban arctisztításhoz. Tömör, súlyos hab, szinte krém. Először a reggeli rutinba fogtam be, miután rájöttem, hogy a bőröm mostanában szereti a reggeli habzó lemosást, remekelt. Aztán elfogyott az esti lemosóm, úgyhogy betettem az esti rutinba, szintén remekel. Az én bőrömet nagyon alaposan tisztítja, majdnem csikorgósra, nekem ez vált be a legjobban, ennél kevesebb egyszerűen nem volt elég, azonnal jöttek a mitteszerek. Nagyon kis mennyiség elég. A már megtisztított tenyeremben kb. borsónyi mennyiséget egy-két csepp vízzel alaposan eldolgozok, az megy az arcra, így egy tömör, krémes habréteget kapok. Azzal dolgozgatok egy ideig, aztán elkezdem vízzel lazítani, amikor már nagyon bőven habzik. Tényleg nagyon szeretem. Nem mondom, hogy soha többé nem fogok más lemosót kipróbálni, de ennek mindig lesz helye a fürdőszobámban. Ja, ennek is tessenek ránézni az összetevőire....

2018.07.22. 22:42

Ez az arclemosó vegyes és zsíros bőrre ajánlott. Kevés kell belőle. Amióta ezt használom alig van mitesszer/pattanás az arcomon. Nekem teljesen bevállt.

2018.04.14. 17:34

Sajnos csalódás... hónapokig használtam mire rájöttem mitől lett egyre több miteszerem. Jól habzik, de mégsem tisztít szépen mert tele van növényi olajokkal, sőt az az alapja! A termékcsalád olajos lemosója után nem tartok indokoltnak második lépésnek mégegy olajos alapú lemosást (erre találták fel az olajos alapú lemosókat, ami az arctisztítás legelső lépése). Az ember lánya elvárná, hogy ne kelljen má’ mégegy harmadik valamivel is lepucolnia az arcát, hogy az tiszta legyen.... ráadásul szárította a bőrömet is.

2017.11.14. 14:45

Egyáltalán nem szárít és kevés is elég belőle. Az illatát is nagyon szeretem. Egyáltalán nem sminkelek így arról, hogy a sminket mennyire távolítja el sajnos nem tudok véleményt írni.