Újdonságok: ezeket próbáld ki az essence tavaszi sminkkollekciójából
Megérkezett az essence tavaszi sminkkollekciója, melyben szuper újdonságokat találhattok, legyen szó akár az ajaksminkről, akár az arc árnyalásáról vagy szemeink hangsúlyozásáról.
lovecreams
4 pengéje a mozgó fejen ideálisan sima borotválást biztosít. A védőrács a pengéken véd a megvágás ellen. A gyöngypúderes és papaya kivonatos nedvesítő csík táplálja a bőrt. A bőrfeszítő csík megkönnyíti az alapos borotválást. Kényelmes, gumi fogantyú biztosítja a precíz mozdulatokat.
2024.01.18. 00:59
Nyaralásra kizárólag ezt viszem magammal, mert kb lehetetlen vele megvágni magadat! A szőr valóban nehezen jön ki belőle, de ennek ellenére én szeretem. Ár-érték arányban nagyon jó.
2022.01.08. 16:51
Rossmannban 1000 Ft alatt volt (már nem emlékszem pontosan az árára).Nagy reményekkel vettem meg, soha nem volt még ilyen borotvám, eddig csak a sima eldobhatósakat használtam.Nagyon tetszett, a fogása gumis, abszolút nem csúszik.A teljesítése nagyon jó. Egy húzással le ment a szőr a lábam szárától egészen a combomig. Ha megtelik szőrrel a pengék azt nagyon nehezen lehet ki szedni belőle. Na... Mikor végeztem az egyik lábammal, le szedtem a fejét, szépen ki szedtem belőle a szőröket..... Viszont nem tudtam már vissza tenni rá a fejet. Egyszerűen nem pattant vissza rá. Azok a kis fogak, amik fogják a fejet nem pattant vissza ki a fejbe. Kb 5 perc kínlódás után a földhöz b@sztam és kuka.Vissza vettem a régi eldobhatósat és le húztam gyorsan a lábam. Pedig annyira jó lett volna :( olyan szépen siklott a bőrön, a térd és hajlatoknál is végig tudtam húzni elsőre.De lehet csak nálam volt egy ilyen hibás darab.
2021.11.18. 15:00
Nagyon jó borotva, eddig ez a kedvencem, pedig már rengeteg márkát próbáltam. Nagyon elégetett vagyok vele, a merőleges fémszálaknak hála nem vágom meg magam, minden területen bátran használható, mert biztonságos, nagyon kellemes eredményt lehet vele elérni.Takarítani kicsit nehezebb mint egy sima borotvált amin nincsenek védőszálak de megéri.A fogó szár is nagyon kézre álló, a gumírozott rétegnek hála nem csúszkál ki a kézből használat közben. Nagyon szeretem. Tökéletes.
2020.01.20. 10:11
Én is az akciós ár miatt vettem meg, de nem igazán jött be, kicsit karcol, könnyen "eltömődik" borotválás közben és még csak nem is nyújt tökéletesen sima végeredményt (plusz mintha a szokásosnál több begyulladt szőrtüszőt okozott volna, de lehet, hogy ezt csak beképzelem). Előnye, hogy kicsi és mozgékony a feje, így jobban odafér a hajlatokhoz.
2019.12.04. 22:09
Hát, akciósan vettem, de nekem nagyon nem vált beMint egy kitompult egyhasználatos
2018.11.13. 08:55
Èvek óta eldobhatós borotvat használok de meguntam a szenvedést veluk igazából mindegyik egy nagy nulla. Ezért ugy döntöttem veszek egy ilyen borotvat ami hosszabb èlettartamú. Egyenlőre még egyszer próbáltam ki mindenkepp vissza jövök updatelni de sztem nagyon szupi borotva. Nem tépi a szőrt bàrhova elért és teljesen borosták nélkül sikerult eltávolítani. Pengekre leszek kiváncsi hogy mennyire lesznek tartósak.
Az INCI szépen mutatja, mik a kulcsösszetevők, és mik azok, amik hatására kevésbé számíthatunk. Értelmezni azonban nem egyszerű.
Március csak úgy tobzódik a vonzó, virágos illatokban, mi több, némelyik újdonság már a nyarat idézi elénk.