Dezodorok

WiseTree Naturals Természetes Dezodor Túlzott Izzadás Ellen

3.3
Hozzáadva 2022.06.28.by

Nyonyi

• Összehúzza a pórusaid, ezáltal mérsékli az izzadást. Ne feledd, egészségtelen választás az a dezodor, ami teljesen megszűnteti az izzadást, hiszen az ilyen készítmény eltömíti a pórusokat. A WTN nem ígéri azt, hogy megszűnik az izzadás, ami az egyik legtermészetesebb méregtelenítő folyamata az emberi testnek.
  • A WTN alumíniummentes dezodor túlzott izzadás ellen elnyel és semlegesít mindenféle szagot.
  • Regenerálja és táplálja a bőrödet.
  • Fertőtlenít és gátolhatja a mikrobák elszaporodását.
  • Semlegesíti a legkülönbözőbb szagokkal, például a cigarettafüsttel és ételszaggal átitatódott ruhákat.
  • Izzadt láb ápolására, szagtalanítására szintén hatékony.
  • Pattanásos bőrfelületek helyi fertőtlenítésérére is alkalmazhatod, mivel kifejezetten hatásos fertőtlenítő összetevőket tartalmaz.
  • Ha már megizzadtál, ismét használhatod az alumínium mentes dezodort, amely semlegesíti a már meglevő kellemetlen illatot is.

Utoljára szerkesztve: 2023.11.10. 16:56 - 2023.11.10. 15:15

Imádom ezt a deót, ugyanis 1-2 perc alatt semlegesít minden büdösséget, legyen az bőrön, ruhán, táska pántján. Sőt, még egyéb büdös szagokat is semlegesít, ahogy írják a termékleírásban is: ételszagokat is, a passzív dohányzásból származó cigifüstöt is, hacsak nem nagyon durván olyan. Mindezt úgy, hogy a ruhának nem veszi ki a színét, és nem is hagy rajta foltot - kivéve pirosasrózsaszín ruhán, de az ki is jött. (Bár fehér ruhát ritkán használok, ezért azt nem tudom, hogy azzal milyen.)Megelőzésre azért nem használom, mert akkor kimarja a bőrömet, talán a jelentős szódabikarbóna tartalma miatt. Alapból golyós krémdezodort használok (Biolát), de ha napközben büdös leszek (ami szerencsére nem minden nap következik be, főleg hűvösebb időkben), akkor a baktériumokat nem akarom visszavinni a golyós dezodorra, olyankor jön jól a fújós.A hatása egyébként még nyári kánikulában is nagyon sokáig tartott tavaly, amikor még kevésbé voltam dagi. Idén egy lesérülés következtében sokat híztam, így gyorsabban büdös leszek, ezért idén a kánikulában többször kellett befújkálnom vele magamat, de még így is hihetetlen megkönnyebbülést jelentett, hogy eltüntette a szagokat.A dezodor saját illatát pedig nagyon szeretem. A citrus dominál benne, de nagyon halványan gyógynövényes illat is érződik (teljesen uniszex illata van). Igaz, hamar elillan, de végül is ilyenek a természetes (főleg a citrus) illatok, csak a mű illatok maradnak meg sokáig.

2023.05.19. 14:14

Ilyen büdös és hatékonytalan dezodorral még nem találkoztam.Áporodott, büdös, v milyen növény, nem tudom megfogalmazni. Zuhanyzás után, 10 perc múlva már izzadtam, és honaljszagom volt. Sorry, soha többet!! Nem ajánlom.

2022.08.13. 02:23

Drága dezodor a natur kategóriában, illata nincs, inkább semleges. Aki extrém izzados vagy pl. stresszes vizsga előtt annak ez sem jó, mint nekem. Fel nap után nyáron újra kell fújni.Annyiban a legjobb viszont hogy nincs tipikusan az a natur deokra jellemző gyógynövény /erős illóolaj illata.