Dezodorok

Tvylvis

Alumíniummentes krémdezodor.

Kiszerelés: 25 vagy50 ml

2014.05.15. 10:14

Csak ismételni tudom, amit a márka másik deójához írtam.Lassan minden téren átálltam a natúrkozmetikumokra, mert egyszerűen jobban érzem magam a bőrömben a használatukkal. Az alumíniumtartalmú izzadásgátlók elhagyása maradt a legvégére. Szerencsére nem vagyok izzadós típus, de ha hozzászoktunk az alumíniumos izzadásgátlókhoz, akkor okozhat meglepetést az átállás a natúr dezodorokra. Mert ugye ezek az izzadást nem, csak a kellemetlen szagok kialakulását akadályozzák meg.Itt Németországban sokkal szélesebb körből lehet meríteni a natúrkozmetikumok terén, ezt a krémdezodort pedig több blogon dicsérték, így ki kellett próbálnom.A kis "pin up girl" csomagolás nagyon aranyos, egy fél borsónyi mennyiséget kell eloszlatni a hónaljban a kissé szemcsés, fehér krémből. Ez az illatvariáció finom púderes, nőies, és szerencsére nem túl erős, nem nyomja el a parfümöt.Az izzadást valóban nem akadályozza meg, ugyanakkor eddig egyszer sem volt rossz illatom (a férjem is megkérdeztem a biztonság kedvéért :-)), tehát a szagok kialakulását valóban gátolja. Azt nem tudom, hogy a nyári melegben hogyan fog teljesíteni, de ebben a hűvösebb időben simán kibírt egy 12 órás műszakot.Összességében mindenképpen ajánlom kipróbálni, jó kis termék, nálam eddig ötös.UD: Itt a jó idő, de eddig még mindig jól teljesít ez dezodor. Elkezdtem újból futni, újrakenéssel azt is jól bírja. Szerencsére nem irritálja hosszabb távon sem a bőröm, és azt is megszoktam, hogy az izzadást nem gátolja, tehát néha nedves a hónaljam. Marad az ötös.