Ezt a terméket már nem gyártják!

Yves Rocher Hófehér Vanília EDT
Ár: | Az ár hiányzik. Feltöltöm | Kategória: | Parfümök | |||
Kiszerelés: | 100 ml | Bőrtípus: | Minden | |||
Lelőhely: | Yves Rocher márkaboltok | Bőrprobléma: | -- |
A krémet feltöltötte: lovecreams, Módosítva: 2019. január 28.
Ár: | Az ár hiányzik. Feltöltöm | |
Kiszerelés: | 100 ml | |
Lelőhely: | Yves Rocher márkaboltok | |
Kategória: | Parfümök | |
2017-es limitált karácsonyi kiadás
Kényeztesse magát és élvezze az édes fehér vanília illatát, hogy karácsony idején kedves legyen az otthon illata.
Imádom. Még a 2016-os kakó-körte kombónál is jobban szeretem, pedig azért is odáig voltam.Tavaly karácsonyra kaptam szettben és azonnal beleszerettem, mert egészen más, mint a bourbon vaníliásuk, ami egyáltalán nem tetszik. Ez kellemes, halvány illat és nekem éppen ezért jön be. Utálom amikor valaki után illatfelhő úszik, amikor úgy szállok be egy lifbe, hogy ott van még az előttem utazó tömény illata, vagy megfulladok a moziban a mellettem ülőtől.
Nyilván nem olyan tartós, mint egy parfüm, de kit érdekel, fújkálom magam napjában többször. :) Szerencsémre, az év folyamán még sikerült több üveggel is venni belőle, ráadásul leárazva, úgyhogy be van tárazva egy időre. Ez egyértelműen 5 csillag.

Karácsony előtt keresgéltem a limitált karácsonyi EDT-ket, de csak most találtam meg a boltban leárazásban. Ezzel is az a problémám mint a gyümölcsössel. Jó illata van, de se nem erős se nem tartós. Maga az illata szerintem jobb mint az állandó kínálatos bourbon vaníliásnak.