Ezt a terméket már nem gyártják!

Yves Rocher Luminelle Ultra-volume Szempillaspirál
Ár: | Az ár hiányzik. Feltöltöm | Kategória: | Sminkek szemre | |||
Kiszerelés: | Hiányzik. Feltöltöm | Bőrtípus: | Minden | |||
Lelőhely: | Yves Rocher márkaboltok | Bőrprobléma: | -- |
A krémet feltöltötte: lollypoppy, Módosítva: 2017. január 11.
Ár: | Az ár hiányzik. Feltöltöm | |
Kiszerelés: | Hiányzik. Feltöltöm | |
Lelőhely: | Yves Rocher márkaboltok | |
Kategória: | Sminkek szemre | |
Dúsító szempillaspirál.
Ajándékba kaptam és azóta sokat használom.
Nekem alapból hosszú szempilláim vannak, így mindig jól jön, ha kisminkelem magam.
Ha nagyobb tartósságra vágyok, akkor a l'oreal 2000 calorie vízálló spirálját használom.

Ajándékba kaptam és azóta sokat használom.

Én is ajándékba kaptam régen, de nem vettem később belőle. Semmi extra nincs benne, van ennél sokkal jobb spirál is. Nekem túl sűrű volt, nagyon vastagon állt a pilláimon, ezért nem tetszett.

Hétköznapokra ideális, amikor legyen rajtunk valami alapon spirálozunk, de szerintem nem egy csodaspirál. Dúsítani nem dúsít, pedig ezt ígéri. Inkább hosszít. Tartósnak viszont tartós, nekem kibír egy napot, beszáradni sem fog egy darabig, mert elég krémes állagú. Én is akciósan vásároltam, így nem bántam meg.

többet vártam tőle.. alig látszik, mikor felviszem

többet vártam tőle.. alig látszik, mikor felviszem

Az egyik legjobb spirál, amit valaha használtam. Én a vizálló verzióját szoktam megvenni, már a sokadikat használom belőle. Nagyon szeretem, mert tényleg tartós, nem maszalódik. Egyedül a lemosása okoz gondot, mert nem mindegy, hogy mivel próbálom leszedni. Szerintem az ára is teljesen rendben van, és nem szárad be hamar. Szép hosszú és fekete pillákat lehet vele csinálni. Kell ennél több? :)

Nagyon jó és nem is drága......

Nagyon jó és nem is drága......

A Max Factor mellett nekem eddig ez a spirál vált be legjobban. Nem csomósít,szép színe van,íveltté teszi a pilláim,és még fél év után se száradt be.Elég sokszor van akcióban is. Nálam csillagos 5 :)

Nem egy csodaspirál, de ha ár-érték arányban nézzük (tekintve hogy sokszor akciósan kapható), szerintem egy jó kis spirál a hétköznapokra.

Régebben ajándékként kaptam. Nem nagy durranás a spirál. Ráadásul nekem rettentő hamar beszáradt és pergett le a szempillák alá. A színe viszont szép élénk fekete volt.

Fél éve vettem akciósan (kb 1400ft-ért). Én elégedett vagyok, hosszú pillákat csinál, nem maszatolódik, nem csomósodik, este könnyen le tudom mosni. Mínusz egy csillag, mert kicsit göndöríthetne is.