Ezt a terméket már nem gyártják!

Yves Rocher

Ár:   Az ár hiányzik. Feltöltöm   Kategória:   Sminkek szemre
Kiszerelés:   Hiányzik. Feltöltöm   Bőrtípus:   Minden
Lelőhely:   Yves Rocher márkaboltok   Bőrprobléma:   --

A krémet feltöltötte: lollypoppy, Módosítva: 2017. január 11.

Ár:   Az ár hiányzik. Feltöltöm
Kiszerelés:   Hiányzik. Feltöltöm
Lelőhely:   Yves Rocher márkaboltok
Kategória:   Sminkek szemre

Dúsító szempillaspirál.

A krém összetevőit még nem tartalmazza a KrémMánia adatbázisa. Írd be őket Te!

Tiria

Blackey

Bőrprobléma: Túlérzékenység
2019. január 14.

Ajándékba kaptam és azóta sokat használom.
Nekem alapból hosszú szempilláim vannak, így mindig jól jön, ha kisminkelem magam.
Ha nagyobb tartósságra vágyok, akkor a l'oreal 2000 calorie vízálló spirálját használom.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Túlérzékenység |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2019. január 14.

Ajándékba kaptam és azóta sokat használom.

Adnilem

2013. május 28.

Én is ajándékba kaptam régen, de nem vettem később belőle. Semmi extra nincs benne, van ennél sokkal jobb spirál is. Nekem túl sűrű volt, nagyon vastagon állt a pilláimon, ezért nem tetszett.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Vízhiány |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2013. május 28.

dorcus89

Bőrprobléma: Pirosság (rozacea)
2012. december 31.

Hétköznapokra ideális, amikor legyen rajtunk valami alapon spirálozunk, de szerintem nem egy csodaspirál. Dúsítani nem dúsít, pedig ezt ígéri. Inkább hosszít. Tartósnak viszont tartós, nekem kibír egy napot, beszáradni sem fog egy darabig, mert elég krémes állagú. Én is akciósan vásároltam, így nem bántam meg.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Pirosság (rozacea) |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2012. december 31.

wikke

2012. július 5.

többet vártam tőle.. alig látszik, mikor felviszem

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Pattanások (acne) |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2012. július 5.

többet vártam tőle.. alig látszik, mikor felviszem

napsugar14

2012. március 31.

Az egyik legjobb spirál, amit valaha használtam. Én a vizálló verzióját szoktam megvenni, már a sokadikat használom belőle. Nagyon szeretem, mert tényleg tartós, nem maszalódik. Egyedül a lemosása okoz gondot, mert nem mindegy, hogy mivel próbálom leszedni. Szerintem az ára is teljesen rendben van, és nem szárad be hamar. Szép hosszú és fekete pillákat lehet vele csinálni. Kell ennél több? :)

Bőrtípus: Száraz |  Bőrprobléma: Vízhiány |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2012. március 31.

klemi

Bőrprobléma: Túlérzékenység
2012. március 11.

Nagyon jó és nem is drága......

Bőrtípus: Száraz |  Bőrprobléma: Túlérzékenység |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2012. március 11.

Nagyon jó és nem is drága......

judit.petes

2012. február 15.

A Max Factor mellett nekem eddig ez a spirál vált be legjobban. Nem csomósít,szép színe van,íveltté teszi a pilláim,és még fél év után se száradt be.Elég sokszor van akcióban is. Nálam csillagos 5 :)

Bőrtípus: Száraz |  Bőrprobléma:  -  |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2012. február 15.

zsuzsi.toth.1983

Bőrprobléma: Bőröregedés
2012. február 15.

Nem egy csodaspirál, de ha ár-érték arányban nézzük (tekintve hogy sokszor akciósan kapható), szerintem egy jó kis spirál a hétköznapokra.

Bőrtípus: Normál |  Bőrprobléma: Bőröregedés |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2012. február 15.

Judiit

Bőrprobléma: Pirosság (rozacea)
Korcsoport:  -
2012. február 12.

Régebben ajándékként kaptam. Nem nagy durranás a spirál. Ráadásul nekem rettentő hamar beszáradt és pergett le a szempillák alá. A színe viszont szép élénk fekete volt.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Pirosság (rozacea) |  Korcsoport:  -  |  Dátum: 2012. február 12.

sebidori91

2012. február 12.

Fél éve vettem akciósan (kb 1400ft-ért). Én elégedett vagyok, hosszú pillákat csinál, nem maszatolódik, nem csomósodik, este könnyen le tudom mosni. Mínusz egy csillag, mert kicsit göndöríthetne is.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Pattanások (acne) |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2012. február 12.