Bőrtípusok: bőrtípusok and száraz

Yves Rocher Pure Camomille Sminklemosó Olaj

3.5
Hozzáadva 2023.01.18.by

req

• hatékonyan távolítja el az arcbőrről a sminket
  • még a vízálló sminket is tökéletesen feloldja
  • nyugtatja az irritációt
  • az arcbőr lágy és rugalmas tapintású
  • legalább 97%-ban természetes eredetű összetevőket tartalmaz

2023.04.15. 16:05

Szépen eltávolítja a vízálló sminket is, vattakorong nélkül hatékonyabb a használata. Tagsági kártyával, kuponnal megéri az árát.Viszont az adagolója sajnos nem a legjobb, de ennek ellenére újravenném.

2023.04.06. 16:56

Botrány…Ha nyomni akarsz belőle köpködi ki az olajat, kellemetlen erős szagú, egy örökkévalóság lemosni…Soha többet.

2023.02.11. 17:03

Mióta a Bioderma Mineral Fluid fényvédőt használom, nem elég a micellás víz a lemosáshoz. Így ezt a terméket iktattam be a micellás víz elé. Vattakorong nélkül használom, a tenyerembe öntöm ki, amivel átsimítom az arcom. Szerintem nem büdös, étolaj szaga van, ami nem véletlen a napraforgó olaj tartalma miatt. Kb. 3 hónapig elég, tagsági kártyával szinte mindig féláron veszem, annyiért megéri. Hosszútávú használatával elmúltak a mitesszereim.

2023.02.02. 19:44

Valóban hatékonyan eltávolítja a masszív szemsminket is, viszont kicsit nehéz eloszlatni egyenletesen a vattakorongon, nekem nem jön be az adagolója. És ami a legrosszabb, hogy borzasztó büdös, konkrétan kutyagumi szaga van. Még szerencse, hogy hamar el fog fogyni, mert csak 150ml. A szaga miatt nem venném újra.