Bőrproblémák: bőrproblémák and túlérzékenység

Yves Rocher Sensitive Camomille Sminklemosó Olaj Érzékeny Bőrre

4.4
Hozzáadva 2020.10.06.by

NovakneViki

Az olaj feloldja a sminkoldatot és eltávolítja a az elhalt bőrsejteket és nincs hatással a bőr védő lipid rétegére, ezért használata során az irritáció kockázata minimális.

2023.10.23. 10:32

Nagyon szuper sminklemosó - a szárazabb bőrt azonnal kicsit hidratálja is. Először furcsa volt a használata, de teljesen igaz az, hogy az olajok hatékonyan szedik le az összes sminkmaradványt. Én erősebb sminkeket távolítok el ezzel, utána az algás arclemosóval végzem el az arctisztítás második lépését, és az eredmény nagyon friss, puha -és tiszta!- arcbőr.Amit sajnálok, hogy az újabb verzió nem pumpás, és nem is láttam, hogy a boltban pumpát árulnának hozzá - de majd meglátom, az új kiszerelésből hogyan tudom adagolni.

2022.08.23. 07:46

Nekem már az újabb verzió van meg és nem is pumpás ( pedig azzal jobban adagolható,- szerintem). Az illata elég minimális alig érezhető,a sminket amit használok ( bb krém, szempilla spirál, szemhéj tus) gond nélkül leviszi. -1 pont az adagoló fej miatt ( ami nincs). Irritációt nem okozott.

2022.01.06. 08:35

Én is osztom az előttem levő véleményt: az elődje tökéletes volt, nagyon sokáig tartott és röhejesen olcsón szereztem be. Megvettem ezt, szintén nagyon jó árban, de sokkal kevésbé szerethető: bár ugyanolyan jól tisztít, gyomorfogratóan olajos illata van és kicsit talán sűrűbb is. Lássuk, úgy látom, közben megint kihoztak egy újabb változatatot, ha elfogy, az következik. Egy ilyen üvegecske kb félévig kitart, nagyon megéri.

2021.09.09. 19:27

Kár, hogy az Yves Rocher időről időre kivonja a forgalomból azokat a termékeket, amiket úgy igazán megszeretek, és aztán kijön helyettük egy kicsit kevésbé szerethető, majdnem ugyanolyannal. Az előző kamillás lemosóolaj konkrétan tökéletes volt, a hatása, az illata, az állaga, a kiadóssága, a kiszerelése, az ára, minden. Aztán jött ez, ami kicsit drágább (igaz, az Yves Rocher-nál szinte képtelenség teljes áron vásárolni, amikor ezt megvettem, akkor például épp kettőt adtak egy áráért), és mivel a napraforgóolaj dominál benne, olyan érzésem van, mintha Vénusz étolajjal mosnék arcot, ugyanaz az illat. A vízálló sminket is leszedi, nem csípi a szemem, nem hagy olajos érzést a bőrön öblítés után, szóval nem lett teljesen elrontva, de könyörögve kérem az Yves Rocher-t, hogy többé ne "javítsa meg" azt, amivel semmi gond nincs.

Utoljára szerkesztve: 2024.05.10. 04:25 - 2021.07.15. 14:45

Eddig a Nivea lila lemosóját használtam, amit nagyon szeretek, viszont az itt olvasott vélemények és a márka oldalán lévő akció keretein belül egyből 2 darabot is beszereztem. Kellemesen hidratált a bőröm tőle, viszont kicsit zsíros leszek reggelre. Az illatát sajnos én is ki nem állhatom. Egyelőre 4*.

2021.05.18. 10:41

Nekem ez sokkal sokkal jobban bevált mint a lila Nivea olaj. Sokkal lágyabb az állaga, könnyebb vele a bőrt masszírozni. Sokkal hidrataltabb a bőröm mióta ezt a plusz lépést bevezettem a Cerave hidratalo lemosó előtt. Biztosan újra veszem majd.