Dezodorok

Yves Rocher Jardins du Monde Fleur de Coton d'Inde Golyós Deo

3.8
Hozzáadva 2013.09.18.by

nagygyorgy.emese.dalma

Kényeztető és védő ápolás. 24 órás aktív védelem az izzadság ellen a puha gyapotvirág kellemes illatával.

2020.06.21. 12:07

Az illata nagyon finom, púderes-hintőporos, babaillat jelleg. Az összetevői jók, nem irritál hosszútávon sem. Hatásos még a melegebb napokon is, sőt a lazább sportoláskor szintén egész jól teljesít, az ára is jó. A szárítása kicsit hosszú, de ezt követően nem hagy nyomot a ruhán. Megszáradás után porszerűen néha lemorzsolódik egy része, de összességében nagyon jó termék.

2019.01.17. 14:43

Tetszett a semleges illata, ezért vettem meg és mert szeretem a márkát.Sajnos maga a dezodor nem vált be mert ahogy felkentem elkezdett ízzadni az addig száraz hónaljam.

2018.11.17. 16:18

Púderes, kellemes illat, de nekem túl "nedves" volt, mindig picit szárítkoznom kellett utána, mielőtt felöltözhettem. Nagyon nagy meleggel nem bír el.

2017.07.23. 16:22

Hasonló a véleményem mint ugyanezen márka mandulás fajtájánál. Ennek is tetszik az illata, otthonra tökéletes.

2016.12.10. 16:00

Kellemesen semleges illatnak tűnt vásárláskor, viszont használat közben van valami gyümölcsös mellék illata (gránátalma?), amit nagyon halványan érzek, de zavar. Semmilyen kozmetikumban nem szeretem a gyümölcs illatot, mindig azt a hatást keltik bennem, mintha egy maraton után kentem volna magamra, nem pedig frissen és tisztán. Virág illatokat jobban preferálom, direkt emiatt választottam, ezért egy kicsit csalódás.

2016.01.12. 12:43

Valamikor tavaly tavasszal vettem egyet. Nem vált be. Nagyon jó illata volt magában, aztán a bőrömmel elegyedve elképesztően büdös lett. Ez nem a termék hibája szerintem, a bőröm reagált abnormálisan. Egy darabig próbálkoztam még vele, indulás előtt mindig lemostam, aztán csak szagolgattam, végül odaadtam a tesómnak, neki meg bevált és most ő használja. Mivel nála tök jól szuperál, nem vonnék le több csillagot, csak egyet.