Ezt a terméket már nem gyártják!

Yves Saint Laurent Manifesto Le Parfum
Ár: | 26 190 Ft | Kategória: | Parfümök | |||
Kiszerelés: | 30 ml és 50 ml | Bőrtípus: | Minden | |||
Lelőhely: | parfümériák | Bőrprobléma: | -- |
A krémet feltöltötte: beder810, Módosítva: 2021. január 4.
Ár: | 26 190 Ft | |
Kiszerelés: | 30 ml és 50 ml | |
Lelőhely: | parfümériák | |
Kategória: | Parfümök | |
A Manifesto mélyebb, melegebb, luxusosabb verziója parfüm koncentrátumba zárva.
Illatösszetevők: bergamot, írisz koncentrátum, jázmin absolute, szantálfa olaj, tonkabab, benzoin
Megalkótói:Anne Flipo és Loc Dong
bibi24Imádom a pumpás kiszerelését, lágy krémes állagú gyorsan beszívja a bőr és táplál, nem ragacsos a bőröm. Hosszú ideje kerestem ilyen tökéletes terméket! Az illata édeskés, nem tolakodó.
Volt uvegeben es en balga eladtam.... tul balzsanosnak es puderesnek iteltetett - elhamarkodottan.
pedig gyonyoruseges mind az illat, mind a csomagolas.

pedig gyonyoruseges mind az illat, mind a csomagolas.

Újra előkerült a szekrény mélyéről, ahová télen lett száműzve, mert érdekes módon nekem nem működik a téli időszakban...
Nem csak bőrön nem, de maga az illat is olyan kis vérszegény, mintha hibernálódnának az illatmolekulák bizonyos hőmérséklet alatt.
Most újra eszembe jutott, talán, hogy az íriszek egyre magasabbra nyújtóznak az ablak alatt a kertben -
és kicsit megszellőztettem...
Két fújás a hálószobába, és az egész ház megtelik meleg, édes-púderes illatával!
Nagyon jól áll neki a tavasz, az ébredező természet, zsenge hajtások, futó záporok hangulata....

és kicsit megszellőztettem...

Jujjjj de nagy csalódás :( Annyira vártam, hogy megérkezzen a kis 10ml-s fújósom. Számomra ez az illat a sima Manifesto kicsit "mentolos" változata. Tartóssága is hasonló. Ez a mentolosság is fél órán belül lecseng, és marad a szokásos YSL vanília illat (én már csak így hívom, mert ezt a vanília illatot viszont csak ezeknél érzem). Viszont különleges, mert én még nem találkoztam ilyen illattal (a "mentol" :) ) A L'Elixirt egyszerűen nem tudják felülmúlni, viszont ennek a parfümnek az árát és az üvegét elnézve az ember lánya azt hiheti, hogy egy eszméletvesztős, brutál tartós, hiper-szuper illatot kap, amit csak nagy alkalmakkor fog használni. Sajnos nem :( Itt csak a nevet kell megfizetni, semmi mást. Ekkorát még nem csalódtam egyik parfümjükben sem. 1* a szép üvege miatt, 1* a fura de jó mentol miatt, 1* so-so tartósság miatt. Nekem sajnos többet nem ér. Még azon is gondolkodom, hogy a 10ml-t megtartsam-e :(

Nagyon szeretem. Nem annyira intenzív a kezdete, mint a sima manifesto edp-nek, azonban tartósan képes hozni azt az illatélményt, ami a sima EDP esetében lefelé görbül ugyanannyi idő eltelte után. Összehasonlításképpen: kevésbé harsány, mint az EPD (amit azért továbbra is imádok!). Miután megvettem, annak ellenére, hogy a férjem ellenkezett az illat miatt, nem hagytam magam: kb. egy napig volt a fejemben, hogy eladom, de egyszerűen annyira "szép" és "harmonikus" (lehet ilyen jelzőket adni neki?:-)) nekem ez az illat, hogy én biza használom. És mindig megkapom a bókot érte (igaz, főleg nőktől...:-)). Feliratkozott a nagykedvencek listájára.

Kissé csalódás nekem ez az illat. 10 ml fújóst vettem belőle itt kmen. Eredetileg csak a sima Manifestot ismertem, de gondoltam ez sem lehet rossz. Nem rossz, de nekem olyan mintha lebutították volna az eredetit. Túlságosan vaníliás, mást szinte nem is érzek belőle. Tartóssága kiváló, de teljes üveggel biztos nem veszek belőle.

Hát a Manifestok közül mindenképp a legjobban sikerült változat, de nekem még így is csak egy egyszerű vaníliaillat. Fás akkordokkal nyit, majd néhány perccel a kifújás után átalakul tiszta vaníliává. Nem olyan zavaróan-fojtogatóan geil, mint a sima EDP, de ez is nagyon édes, ami nekem gyakran túl sok az elején. A leszáradása viszont finom, puha, melengető vanília, nagyon kellemes, igaz, kissé unalmas is.
Hatósugara az első fél órában brutális, utána bőrközelivé válik. Tartóssága közepes, 6-7 óra körül van rajtam.
Fújósomat boldogan elhasználom így télen, de szerelem nem lesz belőle.

Fújósomat boldogan elhasználom így télen, de szerelem nem lesz belőle.

De a leggyönyörűbb Manifesto mind közül a Le Parfum. Ha van illat, amely esélyes arra, hogy például Szenteste viseljem, akkor ő ilyen, nem is kérdés. Ő méltó az ünnep meghittségéhez, ragyogásához, viseltem hétköznap is, de már-már zavarba hozott, olyan szép. Jázmin és tonka, én leheletnyi vaníliát is érzek benne, mélységet a benzoin ad neki, pici púderességet pedig az írisz. Felismerhető, hogy a Manifesto család tagja, de annyira különleges, olyan semmihez nem hasonlítható, hogy számomra ő igazi kincs. Elképesztően intenzív és tartós egyébként, egyetlen pici fújás a napi adag. Az üvege pedig valóban ünnepi.

Wow, még sosem írtam elsőként véleményt egy termékről itt krémmánián. Szóval a Manifesto... nekem annyira nem lett a gyengém. Őszintén, nekem kicsit talán túl sok és kevés egyszerre. Túl sok a vanília és nehéz, ugyanakkor a parfüm nem játszik és változik a bőrömön. Ez a változat azonban, ez egy álom. A puha vanília mint egy lenge selyemköntös, úgy simul rád. Finom és elképesztően szofisztikált. A finomságát már csak az árcédulája közelíti meg sajnos, 60 ezer Ft körül mozog az 50 ml.