Mostantól tényleg igazi dupe-ja lehet a méregdrága C-vitaminos szérumnak
Tettix
A Zelka Olívás szappan olívamag őrleménnyel készül, mert így kellemesen masszírozza és egyben le is radírozza az elhalt sejteket ami által üde, ápolt és kisimult lesz a bőr. Ez a szappan a tisztaság jegyében készül, ezért kizárólag olívaolajat tartalmaz, de így is rengeteg vitamint és antioxidánst hordoz. A Zelka Olívás szappan belsejébe zárt citrus olajok az optimizmust, elégedettséget, frissességet ébresztik fel érzékeinkben.
A Zelka Olívás szappan olívamag őrleménnyel tiszta olívaolaj tartalma miatt kevésbé habzik, de ugyanolyan kiválóan tisztít. Az olívamag őrlemény remekül hat az ekcémás, érzékeny és száraz bőrre, a citrusfélék illóolajai pedig frissítő és összehúzó hatásúak. A Zelka Olívás szappan olívamag őrleménnyel arcra és testre egyaránt használható.
2014.12.19. 12:17
Enyhe citrusos natúr természetes fincsi illat, és szépen radíroz de nem szárít. jó termék
2014.02.28. 15:19
Valóban kevésbé habzik, de ez szerintem nem hátrány. Én különösebb illatát nem éreztem, az olívamag őrlemény jól radíroz, nagyon puha lesz a bőr használata után. Csak testre használtam, arcra nem.