MÁRKAKERESŐ
(X)

KRÉMEK MÁRKÁK ÖSSZETEVŐK ELADÓ MAGAZIN FORUM BLOG Belépés

Kövess minket Instagramon is! :)

hirdetés

Zelka Szappanmanufaktúra


www.szappanmanufaktura.hu

A Zelka Szappanmanufaktúra egy családi vállalkozás, melyet  Budaházy Tünde alapított 2012-ben. A szappanok a kézműves munkájának köszönhetőek, és a minőségi alapanyagok és a szaktudás nyújtotta magabiztosságot ötvözik a Tünde által hozzáadott friss látásmóddal és lelkesedéssel. A Zelka műhely nevét öt lányáról kapta, így Zita, Eszter, Lili, Kata, és Anna neveinek kezdőbetűiből tevődik össze. 

A Zelka Szappanmanufaktúra kézzel készíti natúrkozmetikumait, hogy a természet gyógyító és szépítő erejét egyetlen szappanba vagy tégelybe sűríthesse. A kozmetikumok előállításakor ötvözik a régi korok tudását és a modern technika nyújtotta lehetőségeket. A szappanjaink és más natúrkozmetikumok a gyógyszerek készítése során is alkalmazott tisztasági és biztonsági előírások mellett de kézzel készülnek.

A Zelka szappanokba gondosan összeválogatott és sajtolt növényi olajok kerülnek, melyek a bőrnek is gondoskodó védelmet nyújtanak. Így érik el, hogy testes, de jól habzó szappanok kerülnek ki a Zelka Szappanmanufaktúra műhelyéből. A szappanok készítéséhez felhasznált színezőanyagok és illatanyagok mind olyan gyógynövények és illóolajok, amelyek önmagukban is számos jótékony hatással rendelkeznek. Így a Zelka szappanok nemcsak jól tisztítanak, hanem gyengéden ápolnak is, és kivétel nélkül rendelkeznek valamilyen aromaterápiás tulajdonsággal. 

LEGNÉPSZERŰBB

LEGÚJABB ZELKA SZAPPANMANUFAKTÚRA termékek A KRÉMMÁNIÁN

SZŰRÉS kategória szerint SZŰRÉS

SHOP

NEKED AJÁNLJUK
;
© 2014 KrémMánia Minden jog fenntartva.