Bőrproblémák: bőrproblémák and bőröregedés

4.7
Hozzáadva 2012.12.06.by

Tettix

90 g

A Zelka Rózsaszín agyagreszelékes Szappanban található rózsaszín agyag gyengéden hámlasztja, tisztítja az arcbőrt. A szappan alapolajai különböző célokat szolgálnak. A pálmavaj testet ad a szappannak. A napraforgóolaj és az olivaolaj vitaminokkal és antioxidánsokkal tölti fel, a kókuszolajtól pedig gazdag krémes habja lesz. Kisebb mennyiségben szőlőmagolajat és tökmagolaj is, melyek tele vannak telítetlen zsírsavakkal, antioxidánsokkal és gyulladáscsökkentő komponensekkel.

A Zelka Rózsaszín agyagreszelékes szappan jól habzó, kemény bőrtisztító és ápoló szappan. Színét a rózsaszín agyagtól kapja, és ennek köszönheti remek radírozó képességét is. A szőlő- és tökmagolajok a bőr extra ápolásáról gondoskodnak azáltal, hogy A, K, E vitaminokat és egyéb ásványi anyagokat, antioxidánsokat juttatnak a bőrbe, mely ezáltal feszesebbé, tonizáltabbá válik.

2018.05.03. 16:54

A szappan kinézetének köze sincs a képhez, mintha a szappan egyik éle épp, hogy bele lenne mártva egy kis rózsaszín festékbe, és rá lenne szórva egy kis reszelt sajt. Ha ez egyáltalán rózsín agyag, akkor is átverés ez a mennyiség benne.Első arcmosás után jobban húzódik az arcom, mint a Himalaya 300ft-os uborkás szappanja után, sehol a csoda, amit itt előttem leírtak.Ha javul a helyzet, felpontozom, de addig marad a 2*

Utoljára szerkesztve: 2017.05.04. 20:09 - 2017.05.04. 20:08

Korábban utáltam a szappanokat, kizárólag tusfürdőkkel voltam hajlandó fürdeni, de aztán egyszer ez a csoda le volt árazva az egyik drogériában, így megvettem, gondoltam egy próbát megér. És milyen jól tettem! Sajnos extra száraz a bőröm, bármilyen testápolót használtam tartósan nem javult a helyzet, viszont ez a szappan szépen rendbe tett mindent. A bőröm sokkal kevésbé hajlamos a kiszáradásra és más termék használata nélkül is szuper puha lesz. Imádom!

2016.02.07. 07:22

Tökéletes! Korábban nem rajongtam sem a szappanokért, sem a natúrkozmetikumokért, de ez a szappan hihetetlenül jó. Arctisztításra használom, nagyon bársonyos lesz tőle a bőröm, de az igazi meglepetés sminkelésnél ért. Zsíros-kombinált bőröm vízhiányos és az alapozóim csúnyán kiemelik a hámló részeket. Ez a szappan teljesen eltüntette az elhalt hámsejteket és végre fantasztikusan mutatnak az alapozóim. Biztosan kipróbálom más termékeiket is.

2015.08.30. 10:22

Nagyon-nagyon jó szappan! Én csak testre használtam, de arra tökéletes volt. Valóban nem szárít, és annyira jó, hogy nincs benne illatanyag, csak az az enyhe és finom illata van, amit az összetevői tartalmaznak. Ez az első Zelka szappan, amit kipróbáltam, és kíváncsi voltam, hogy vajon mennyire esik vagy folyik szét a szappan a használat során (sajnos van olyan natúrszappan, ami már az első használatkor elkezd szétfolyni...), de ezzel semmi ilyesmi nem történt, ez is pozitívum a számomra. Én a Rossmanban vettem ezt a szappant, de eddig egyedül ott, az Árkádban, az Örs vezér téri boltban láttam őket, mini levendula illóolaj volt hozzá. A csomagolása is nagyon tetszik a terméknek, ajándéknak is kiváló szerintem. Már alig várom, hogy a tegnap vásárolt két másik szappant is kipróbálhassam!

Utoljára szerkesztve: 2015.08.06. 11:07 - 2015.08.06. 11:03

Ha csak egy szót kellene írnom: IMÁDOM! Szuperül indul vele a nap, tiszta, matt, és puha az arcom tőle, abszolút kedvenc lett. Isteni finom az illata is. :)

2015.04.16. 15:58

Szerintem is nagyon jó. Nem szárít, semennyi sem. Hidratál is. Nekem nagyon bevált, reggel csak ezzel mosok arcot.:)