Tavaszi beauty upgrade: fókuszban a szájápolás (x)
Kutyafule
2025.03.24. 22:08
Több Ziaja terméket is használtam már, eddig mindet szerettem is. Így nagy reményeket fűztem ehhez is. Sajnos még új volt a termékkínálatban ez a termék, vélemény nem volt róla..megláttam az újságban, így a férjem küldtem be a Rossmannba vegye meg. Eszembe sem jutott, hogy milyen borzasztó büdösbogár szagú lehet egy lemosó. 🫣 azóta sem tudom használni, egyszerűen nem bírom elviselni ezt a szagot az arcomon. Kár, pedig egyébként teszi a dolgát..(seborrhea kordában tartása) azért is a 2*
2023.09.04. 06:30
A párom bőrét rendbetettük a Bioderma Sensibio ds+ géljével, utána sima mindenmentes arctisztítóra váltottunk. Egy darabig tök rendben volt, aztán csak visszatértek a seborrheas foltok. Újra ráhasaltam a témára, hogy pénztárca kímélő megoldást leljek. (Amúgy a Bioderma is az volt szerintem.)Aztán megleltem ezt a drágát a rossmann polcain. Árban fele a fent említettnek, és teljesen jól elbánt a foltokkal. Nem tudom, hogy a kezdeti helyzettel mit tudott volna kezdeni, de ezzel az enyhébb verzióval nagyon jól elbánt.