Bőrtípusok: száraz and normál

Ziaja Stresszoldó Arcmaszk Sárga Agyaggal

1 vélemény
Hozzáadva 2025.01.12.by

zdoreebaba

Hatékonyan csillapítja az irritációt. Csökkenti a bőr érdességét. Élénkíti a bőr tónusát, finoman világosítja és javítja a bőrszínt. A sárga agyag agyagásványokból származó természetes alapanyag. Gazdag mikrotápanyag-forrás: főként szilíciumot, vasat, magnéziumot, káliumot, foszfort és kálciumot tartalmaz. A Repce olaj fitoszterolokban, tokoferolokban és zsírsavakban gazdag, tökéletesen táplálja és lágyítja az epidermiszt. A kókusz gliceridek Omega-3 és Omega-6 zsírsavakban gazdag esszenciális zsírsavak forrása, melyek a bőr megfelelő működéséhez szükségesek. A C-vitamin javítja a bőr tónusát, a kollagéntermelés és a regeneráció támogatásával lassítja a bőr öregedését. A B5 provitamin aktívan hidratálja és hatékonyan regenerálja az irritált bőrt.

2025.04.01. 19:24

Maximálisan elégedett vagyok vele. Igazából egy kicsit hígabb állagú agyagmaszk, amihez érdemes lehet ecsetet használni a könnyebb felvitel érdekében, de azért én az ujjammal is megoldottam. Kellemes krémes állaga szépen simul a bőrhöz. Igazán luxus kényeztető pillanatokat szerez egy hosszú nap után. 10-15 perc és készre is szárad. Kiszippantja a szennyeződéseket, puha tapintású lesz tőle a bőr. Nyugtat, hidratál, csillapítja az irritációt is. Okkersárga színű maszk, ami agyagossá szárad. Finom olajos-parfümös illata kényezteti az érzékeket. Egy tasak 4-5 használatot is kibír, ha az ember vékonyabb rétegben viszi fel. Teljesen korrekt maszk árvérték arányban.