Száraz bőr: Miért alakul ki, és hogyan ápoljuk hatékonyan?
melike_0817
A Zuii Organic selymesen kenhető növényi ajakrúzsok hosszantartó hatást és gyönyörű sminket biztosítanak, az értékes összetevők - jojoba, napraforgó és aloevera - egyúttal nyugtatják és hidratálják is az ajkakat.
2020.04.17. 14:44
Nagyon kellemes meglepetés ez a rúzs. Biztosan fogok venni még más árnylatokat is, mert nagyon jó formula, nagyon kellemes viselet, és az egyik legszebb nude árnyalat a piacon az enyém. Az INCI tökéletes, a kiszerelés praktikus és táskabarát, egyszóval nagyon elégedett vagyok vele, és biztosan veszek még belőle.
2016.10.17. 16:30
Jó pár árnyalat van még belőle. Nagyon szeretem ezeket a rúzsokat. Hidratál, tartós, szép, pigmentált színek. Ajánlom mindenkinek.
2015.11.27. 19:37
Primrose árnyalat van meg, szép a színe, tartós és egyenletesen kopik. Nem szárít.
2015.03.05. 16:51
Nekem a Sheer Peach árnyalat van meg. Én nagyon szeretem ezt a rúzst, mert sokáig kitart, nem kenődik el, és a számat sem szárítja ki. Nekem semmi bajom az illatával, szerintem tipikus rúzs illata van. Az összetevőit és minőségét tekintve szerintem teljesen megéri. :)
2014.11.07. 01:27
A "Cashmere" mályvás árnyalatra tettem szert,vannak ebben az árkategóriában sokkal szebb rúzsok is.Krémes,ecset nélkül is könnyen felvihető.A legnagyobb negatívuma hogy rettenetesen szúrós az illata,amit én kellemetlennek tartok.