ÖSSZETEVŐKERESŐ
(X)

KRÉMEK MÁRKÁK ÖSSZETEVŐK ELADÓ MAGAZIN FORUM BLOG Belépés

Kövess minket Instagramon is! :)

hirdetés

Cymbopogon Martini (Palmarosa) Oil

Funkciók:

(nincs adat)

EWG Kockázat:

(1 - alacsony)

EWG Adat:

korlátozott

Komedogén index:

(nincs adat)

Irritatív index:

(nincs adat)

Mik ezek az adatok?

A pálmarózsa olaja. A CosIng hivatalos funkció besorolása szerint bőrkondícionáló, tonizáló (segít egyensúlyban tartani a bőr faggyútermelését), és szagokat semlegesítő hatással rendelkező összetevő. Mivel a rózsához hasonlatos, tartós illata van, gyakran használják a kozmetikumok illatosítására. A truthinaging szerint az összetevő erős baktérium, vírus és gombaölő hatással rendelkezik, ezért különsen hatékony pattanások kezelésére, viszont Paula Begoun szerint kis eséllyel irritáló hatással is lehet a bőrre.

TERMÉKEK, AMIBEN MEGTALÁLHATÓ

NEKED AJÁNLJUK
© 2014 KrémMánia Minden jog fenntartva.