Ér annyit egy C-vitaminos szérum, mint egy C-vitaminos étrendkiegészítő?
bernadettu
Ez az USDA által minősített, 100%-ban természetes, gyengéd arclemosó hatékonyan távolítja el az arcbőrről a nap során felhalmozódott koszt, faggyút és sminket. Tápanyagokban és zsírsavakban gazdag, ezáltal felfrissíti a bőrt, valamint puhává varázsolja azt. Rózsaolaj tartalmának köszönhetően megújító hatással van a bőrre és segít visszaállítani a természetes egyensúlyát. Kíméletes, tökéletes a mindennapi használatra akár érzékeny bőrűek számára is.
2021.07.13. 10:02
Egy kicsi mintát használtam el, több napra volt elegendő. Az illata mesés rózsa, tényleg az a természetes illóolaj rózsa, ezt nagyon szerettem.Géles állagú, viszonylag jól felhabzik, enyhén csikorgósra tisztít, de elég alaposan. Elég belőle egy borsónyi az arcra.Szerintem zsíros-kombinált bőrre ez egy szép természetes alternatíva a lemosásra. Az ára tekintve a mennyiséget, amit kapunk, szerintem nagyon korrekt. Csak ajánlani tudom.
2021.03.11. 13:16
Termékmintát használtam, körülbelül egy héten keresztül esténként.Illata pompásan rózsás, benedvesített arcon könnyen habzik, de lemosni nekem nem volt olyan könnyű, csúszós réteget hagyott maga után. Végeredményben csikorgósra tisztította az arcom és sajnos 3 nap elteltével száraz hámló is lett a homlokom, ami ezelőtt már régen nem volt.Összetevői szépek, de az én bőrömet nagyon szárítja, így biztosan nem venném meg.
Utoljára szerkesztve: 2019.09.16. 11:21 - 2019.04.24. 08:32
Update: Le kell pontoznom. Már az elején is éreztem, hogy csikorgósra tisztít nagyon, de akkor csak örültem neki, hogy legalább alapos. Hát az, de kb a bőrömet is viszi magábal, nagyon szárított sajnos hosszú távon. Érdekes, mert nem tudom, ezt melyik összetevője okozhatja, bár valamikor mintha olvastam volna, hogy a kókuszból származó habosító anyagok tudnak nagyon szárítani. Nekem mondjuk erős felszíni szárazságom van. Egy kifejezetten zsíros bőrű embernek lehet, hogy tud jó lenni. Értékelem, hogy állatkísérlet-mentes, nagyon igényes a csomagolása, imádnivaló finom rózsa illata van és amúgy szép összetevői vannak, az ára is rendben van szerintem, mert hatalmas adag jár ennyi pénzért, és kicsi kell csak belőle, de a szárítás miatt nem fogom újra vásárolni. Így 3. És találtam is mást, ami nem szárít, úgyhogy tényleg ő a ludas. Sajnálom, szerettem volna szeretni. Nagyon jó arclemosó. Olyat kerestem, ami nem szárít, ez nagyon fontos, de hatékonynak tisztít, az arctisztítás második lépésére, amikor már 'leoldottam' a sminket, a teljes tisztaság elérésére. Én a gél és/vagy habzó állagú lemosókat preferálom, de általában ezek szárítanak. Ez nem szárít, és kiválóak az összetevői, viszont csodásan tisztít. Nagyon jók az összetevői, isteni rózsa illata van, állatokon nem tesztelik, drágának sem mondanám, mivel elég nagy mennyiséget kapunk az áráért, és nem sok kell belőle. Nekem ez minimum egy évig elég adag, ha nem tovább. Az állaga gél, de gyengén habzik a masszírozás hatására. A kókuszolajtól kicsit féltem, mivel ez az összetevő eléggé el tudja tömíteni a pórusokat, de gondoltam, lemosóként még talán nem annyira ártalmas a tág pórusú bőrömnek. Egyelőre szerencsére azt sem vettem észre, hogy tömítené a pórusokat. Szóval csak ajánlani tudom, nagyon jó lemosó. :)
2018.10.02. 05:47
Először az illata fogott meg, mert hasonlít kicsit a Dr. Hauschka termékekhez, amiket nagyon szeretek. (Csak ez az arctisztító ilyen, a többi totál rózsa illat.) Állaga, tisztító ereje is remek. Már első alkalommal kiderült, hogy: igen, ez AZ amit kerestem. Puha marad utána a bőr, nem szárít. Csomagolás, grafika külön plusz pont. Annyira jól esik ránézni.