K-beauty nyaktól lefelé – avagy mit érdemes tudni a koreai testápolásról?
A tízlépéses arcápolási rutinról már mindenki hallott. Hogy a koreaiak a testükkel is ugyanennyit foglalkoznak, arról valamiért már sokkal kevesebb szó esik.

A manikűrtrendeket kívülről fújjuk, de mi a helyzet a lábkörmökkel? Mutatjuk, mi lesz divatos idén nyáron.

Heti rendszerességgel jelentkező rovatunk a Krémmánia adatbázisába feltöltött újdonságokat szemlézi – ezúttal szó szerint meglepetésekre bukkantunk!

Új, minimalista összetételű arcápolókat kínáló kozmetikai márka jelent meg, a magyar PHI Cosmetics szárnyai alatt nevelkedett almost 1.618 különféle szérumokat kínál a tudatos bőrápolás iránt

A Garnier kozmetikai márka összes terméke világszerte állatkísérlet-mentes, megkapta a Cruelty Free International jóváhagyó pecsétjét a Leaping Bunny program keretében.

Carolina Herrera a Good Girl illatcsalád legújabb tagjával, a fényűző és meglepő Very Good Girl Eau de Parfummel folytatja a modern nőiesség felderítését.

A Business of Fashion oldalán jelent meg a hír, miszerint május 1.-től a Kínába importált kozmetikumokra nem vonatkozik az állatksérlet kötelezettsége. Amerika után Kínában vásárolnak

Ez Eucerin újdonságok tartalmazzák az illatanyagot, utánanéztünk, mit érdemes tudni róla.

Az Oriflame The One sminkkollekciója új taggal bővült, az Oriflame The One Colour Unlimited Ultra Fix ajakrúzs tartós, matt fedést ígér ajkainknak. Csókállósági preferenciáinkat messze

A Hayejin dél-koreai márka Blessing Of Sprout koreai rutin alapcsomagját teszteltem az elmúlt két hétben, reggeli és esti arcápolási rutinom is részvételükkel épült fel. A

TOP10-es listával Dunát lehetne rekeszteni, azonban amikor egy olyan oldal tesz közzé egyet mint a WWD, az mégiscsak figyelmet érdemel. A divat- és szépségiparban meghatározó