K-beauty nyaktól lefelé – avagy mit érdemes tudni a koreai testápolásról?
A tízlépéses arcápolási rutinról már mindenki hallott. Hogy a koreaiak a testükkel is ugyanennyit foglalkoznak, arról valamiért már sokkal kevesebb szó esik.

A manikűrtrendeket kívülről fújjuk, de mi a helyzet a lábkörmökkel? Mutatjuk, mi lesz divatos idén nyáron.

Heti rendszerességgel jelentkező rovatunk a Krémmánia adatbázisába feltöltött újdonságokat szemlézi – ezúttal szó szerint meglepetésekre bukkantunk!

Egy hónap és itt a húsvét, hihetetlen milyen tempóban rohannak a napok! De kétség sem fér hozzá, lassan ideje elővenni a nyuszis lakásdekorokat, előkeresni a

A Sisley 2017-es parfümje, az Izia komolyabb, érettebb varinása jelent meg, a Sisley Izia la Nuit EdP, melynek különlegessége, hogy egy olyan rózsa illatjegyeit is

Részben a pandémia kedvezőtlen gazdasági hatásai miatt a BECCA kozmetikai márka ez év szeptemberével megszűnik.

A Purito honlapján és közösségi média felületein tette közzé a hírt, miszerint a fényvédőiken feltüntetett SPF faktorszám valóban nem felelt meg a valóságnak, így azonnali

Az Estée Lauder Csoport és a Deciem megegyezett, három év alatt a szépségipari óriáscég felvásárolja a Deciem fennmaradó részét.

A tavaszi körömdíszítések egyik kedvenc típusa idén a színes francia manikűr.

Új illatvariánssal jelentkezett a Guerlain, Mon Guerlain kollekciójuk bővült egy vibráló, ragyogó illatkompozícióval.

A Babor kétlépéses arctisztító programját teszteltem az elmúlt napokban, melyhez a Babor Hy-Öl arctiszító olajat és a bőrtípusomnak megfelelő Babor Phytoactive arclemosót kaptam meg, ezekről