Vanília, matcha, glazed doughnut: ezek a nyár legédesebb pedikűrtrendjei
A manikűrtrendeket kívülről fújjuk, de mi a helyzet a lábkörmökkel? Mutatjuk, mi lesz divatos idén nyáron.

Heti rendszerességgel jelentkező rovatunk a Krémmánia adatbázisába feltöltött újdonságokat szemlézi – ezúttal szó szerint meglepetésekre bukkantunk!

A drága szalonkezelés ellenére is tompa fényű, fakó lett a hajad néhány hét után? Lehet, hogy a hibát nem a fodrász, hanem te követed el otthon…

Ha Neked is fontos a környezetvédelem és a környezettudatosság, van egy jó hírünk Számodra!

Észrevetted, hogy hajmosás, vagy fésülködés után rengeteg hajszálad kihullik?

A Bosszúállók: Végjáték hetek óta teltházzal fut a mozikban, a filmkritikák szerint pedig nincs min csodálkozni, fantasy film még ennyire nem ríkatta meg a felnőtt férfiakat.

Megkerestük a Krémmánia legjobb értékelésű, zsíros hajra szánt samponjait.

Eseménydús ez a tavasz, sorra jönnek a hírek, hogy ez vagy az a híresség bőrápolóbizniszt indít, erre most itt a legújabb: a frissházas Marc Jacobs

Nézzük, mit kell tenned ahhoz, hogy tavasszal kissé sápadt, fakóbb bőröd – melyen esetleg most feltűnőbben a fáradtság és az idő előtti öregedés jelei is

A natúrkozmetikumok terén hoz újdonságot a Pur Eden, nem is akármilyet, hiszen az érzékeink kényeztetésére fejlesztett bio parfümöt kínál. A francia parfümőrök nem álltak meg

Mint arról már mi is hírt adtunk, Rihanna bőrápolókkal tervezi bővíteni a Fenty Beauty kínálatát, legújabb posztjai alapján pedig úgy tűnik, már nem is kell